![]() |
Czarne Esperanze towarem deficytowym
bylem na warszawskiej gieldzie i nigdzie ich nie ma:(
chyba sie wszyscy zorientowali, ze to dobre plytki. Kupilem verbatimy datalife z biala gora 65zl za 50 sztuk Nosnik CMC 40x. Zobaczymy jak to sie pali:-D |
I daj cynk jak przetestujesz :)
|
Cytat:
|
wy to macie dobrze.ja to najtaniej mam datexy.
no co ja mowie.sa tansze:-D Hity:-D |
A co powiecie na czarne Akossy x48, są u mnie po 1,5 za sztukę?
U mnie w miasteczku brak Verbatimków i TDK, czy te Akossy są równie dobre jak Esperanzy? |
ja kupiłem ostatnio (na zamówienie) za 1.4 pln 50 esperanza black
są dobre, nie narzekam chociaż zauważyłem, że pioneery mają z nimi problemy ??? co ciekawe udało mi się też dostać u mnie w mieście verbatimy data life plus 50 sztuk za 1.3 pln i 50 sztuk verbatim super azo crystal 14pln / szt. |
Cytat:
|
co do partii ostatnio zakupionych przeze mnie esperanza black to zauważyłem, że mają one nierówno wykończone z wew. - tam gdzie płyta jest chwytana przez cd-rom/nagrywrkę... :)
mają niby 24x max ale i tak powyżej 16 ich nie smaże w moim plextorze bo one jest bardzo czuły na takie płyty i wydaje z siebie iście rzenujące dźwięki przez pierwszą minutę nagrywania, aż się prędkość wyrówna :o |
srednie te verbatimy datalife. Jakos mi nie
podchodza, zdecydowanie wole Pastele lub czarne esperanze - widzial moze ktos ostatnio w Wawie to cudo? A te verby to moze na filmy sie nadaja bo na muze to raczej nie..... BTW Jak pamietacie jakis czas temu podkrecalem prd lasera w wiezy - dla zainteresowanych, laser dokonal zywota buhahahaaahaha, no ale przez jakis czas mialem spokoj:blee: Teraz musze wymienic, cale szczescie, ze mam sprzet awaryjny:cisza: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:34. |