![]() |
eMule
Chciałem się spytać czy można skopiować cały katalog eMulae na inny dysk , zrobić reinstal systemu i ponownie przekopiować katalog eMule tam gdzie był wcześniej? I czy po powrotnym przekopiowaniu( lub powtórna instalka muła) na swoje miejsce dalej będzie ściągał? Może wystarczy skopiować jakieś pliki a nie cały katalog? ściąga na inną partycję nie tam gdzie jest zainstalowany.
THX:) |
wystarczy ze przekopiujesz pliki z katalogu do ktorego sciagasz na inny dysk/plyte, robisz format i potem musisz wgrac od nowa emule i zeby sie dalej sciagalo te pliki ktore przekopiowales wsadzasz do folderu gdzie sciagasz .Calego katalogu emule nie ma co przenosic bo i tak przy instalacji emula niektore pliki mieszaja sie z systemowymi
|
skopiuj katalog "Temp" tam mul zapisuje wszystkie niesciagniete pliki oraz plik serwer.met tam masz zapisane serwerki.
|
Re: eMule
Cytat:
|
Katalogi Temp i Incoming mam na innej partycji. Moje pytanko źle napisałem. Głównie mi chodzi czy po reinstalce systemu jak zainstaluję od nowa eMule i skopiuje pliki które były przed reinstalką windy i eMule, eMule zobaczy mi pliki które wcześniej zacząłem ściągać, czy nie będę musiał ściągać od początku tych plików(a są duże:) ).tóre pliki zawierają w sobie informację co, ile i gdzie już ściągnąłem.
|
Cytat:
|
Działa:) Nawet lepiej niż wcześniej.Dzięki
|
Cytat:
|
Właśnie go mam ale czekam na jakiegoś do wersji 0.24, jak któś ma cynk na jakiegoś moda do ww wersji proszę o informację na forum lub na priva
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:54. |