![]() |
Dummy files
Witam Wszystkich na tym nowym forum :-D
Mam pytanie: W jaki sposób można "odblokować" płytę, którą programy detekcyjne wskazują jako obarczoną "Dummy files"? Jest to płyta z filmem DivX i plikiem txt. Ani jeden, ani drugi nie chcą się skopiować na HDD. Udało mi się jedynie zrobić obraz płyty i z niego odczytuję, ale odtwarzacz AllPlayer2.xx za każdym razem musi go naprawiać przed odtworzeniem. Więc jak się pozbyć tego świństwa? ??? Pozdrófffki! |
Zrob obraz clonem i pozniej sprobuj wyciagnac z niego film w winiso.
|
Musisz zaznaczyć subkanały dla ścieżek audio i dla danych.
|
Dzieki. :)
|
Re: Dummy files
Cytat:
Nie moge nawet zrobic obrazu płyty w Clonie-moze dlatego ze płyta jest dodatkowo mocno zarysowana. Ustawiłem kanały-korzystałem zProfilera... I nic-dochodzi do 50 % i stoi,stoi,stoi... o mam zrobic? Jest jakas szansa??? |
Na CDRinfo ( adresu chyba nie musze podawać ) jest taki progs jak CHECK CD , nim możesz zrzucić taką CD . Ja miałem fife 2002 taką porysowaną i ustawiłem dummy files i powolutku zrzuciło . Tylko do tego trzeba mieć troszke wolniejszą nagrywarke . Zrzuci powolutku ale zrzuci ...
|
Dzieki
Dzieki-wieczorem sprawdze czy da rade...
Mam nadzieje ze tak!:cool: |
a jak mam plyte zabezpieczona Dummy files i przy odtwarzaniu mam straszne zaciachy, to co z tym zrobic?
|
Cytat:
A miało być tak pieknie... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:36. |