Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Propozycje, sugestie, błędy forum (https://forum.cdrinfo.pl/f10/)
-   -   Logowanie na Forum (https://forum.cdrinfo.pl/f10/logowanie-forum-14700/)

Majonez 08.01.2003 23:53

Cytat:

bgn napisa***322;(a)
no wiesz co... po tym co sie ostanio tu dzialo, jakie zaufanie.
Zreszta w moim fachu z definicji nie ufamy nikomu

bgn nie wolno byc az tak nie ufnym ;)

Misiek4 08.01.2003 22:27

Przyczyna tez moze byc zablokowanie ciastek w ustawieniach IE lub nieodpowiednio skonfigurowany firewall lub inny szajs blokujacy kremówki :)

Pozdrawiam
Misiek4

ThanatoS 08.01.2003 15:37

Cytat:

Zbieg12 napisa***322;(a)
U mnie też tak działa. I to dosyć długo, bo nie pamiętam kiedy się sam logowałem.
Ja też spory kawał się nie logowałem, ciasteczka chodzą dobrze. Niedługo dojdzie do tego że zapomnę hasło:)

MaciejT 08.01.2003 14:06

Cytat:

Misiek4 napisa***322;(a)
Ej chyba nie do konca jest to wina forum - w pracy ciastko mam zapisane jakies 5 mcy temu i od tamtej pory nie musialem sie ponownie logowac - wiec mysle, ze gdyby cos bylo nie tak to wszyscy by narzekali... mam nadzieje, ze sie nie myle ;)

Pozdrawiam
Misiek4

U mnie też tak działa. I to dosyć długo, bo nie pamiętam kiedy się sam logowałem.

bgn 08.01.2003 13:53

Cytat:

Majonez napisa***322;(a)

lub ustawcie cdrinfo jako domene zaufana [/B]
no wiesz co... po tym co sie ostanio tu dzialo, jakie zaufanie.
Zreszta w moim fachu z definicji nie ufamy nikomu

Majonez 08.01.2003 13:10

ustawcie sobie automatyczne logowanie - bedzie dzialac
moze macie w przegladarce zapisane zeby nie akceptowala cookies
poszukajcie w opcjach i dajcie je najlepiej na default
lub ustawcie cdrinfo jako domene zaufana

Misiek4 03.01.2003 20:57

Ej chyba nie do konca jest to wina forum - w pracy ciastko mam zapisane jakies 5 mcy temu i od tamtej pory nie musialem sie ponownie logowac - wiec mysle, ze gdyby cos bylo nie tak to wszyscy by narzekali... mam nadzieje, ze sie nie myle ;)

Pozdrawiam
Misiek4

bgn 03.01.2003 10:16

ja tez - hej Mentorzy, zamiast bawic sie w pouczanie popracujcie, bo cos sie spitolilo po ostanim sprzataniu:'(

Zeus 02.01.2003 18:57

Cytat:

tomgoo napisa***322;(a)
Wejdz do swojego panelu użytkownika potem do działu ustawienia i zaznacz na tak pole przy przeglądaj forum uzywając ciasteczek.
Witam

Ja mam tak ustawione i mimo tego sie wali tak jak u kolegi Tomiego-c ;( . Wysłanie odpowiedzi na jakiegos posta wiaze sie czasem z 2 krotnym napisaniem odpowiedzi, szalu mozna dostac !!!!

buuuuu

tomgoo 30.12.2002 14:55

Wejdz do swojego panelu użytkownika potem do działu ustawienia i zaznacz na tak pole przy przeglądaj forum uzywając ciasteczek.

Tomi-c 30.12.2002 11:41

Logowanie na Forum

Zdarza sie tak ze jak przechodze na nastepna strone jakiegos tematu to musze sie ponownie logowac. To samo przy probie obejrzenia *jpg jako zalacznka. Mozna to jakos wyeliminowac ?

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:59.