Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Czerwcowy rekord odwiedzin pobity !!! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/czerwcowy-rekord-odwiedzin-pobity-14709/)

Laser 31.12.2002 11:02

Cytat:

Ormianin napisa***322;(a)
Dokladnie, BD ma racje, zawsze mozna pozostac anonimowym do konca :)

pozdrawiam:)

Witam !

Heh jak widać wszystko jest do obejscia !

Ormianin 31.12.2002 10:56

Cytat:

BD napisa***322;(a)
nie bardzo bo mozesz sobie od reki zalozyc email np na www.tlen.pl
i tam wpisac co chcesz :)

Dokladnie, BD ma racje, zawsze mozna pozostac anonimowym do konca :)

pozdrawiam:)

BD 31.12.2002 10:51

Cytat:

Laser napisa***322;(a)
Witam !
O kurde o tych zabezpieczeniach nie wiedziałem ale bardzo dobrze to wymysleliście - maci e rzynajmniej goscia prawdziwy jako tako mail !

nie bardzo bo mozesz sobie od reki zalozyc email np na www.tlen.pl
i tam wpisac co chcesz :)

Monter 30.12.2002 20:54

Postów póki co nikt nie będzie kasował, samo ich istnienie niczego nie obciąża.

Laser 30.12.2002 20:45

Witam !

A jak z pozamykanymi i sarymi postami - wszystko przeciesh jest /

Monter 30.12.2002 20:41

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
a niestety dwuetapowa rejestracja dla nikogo nie bedzie brama...
Racja, mamy duży zapas bananów :P

Cytat:

co nie zmienia faktu ze podoba mi sie ukrycie czesci forum przed przypadkowymi goscmi...
To już była konieczność...

Cytat:

czy nie ma mozliwosci usuniecia kont nieaktywnych 'dluzej niz'? dalo by to pojecie o ruchliwosci na forum a i odcizylo caly system [/B]
Robię to na bieżąco od jakiegoś czasu, w sumie usunąłem ponad 800 kont gdzie nie było ani jednego postu i żadnej aktywnosci po 1.07.2002
Dalej to sie zobaczy... ||

-Sid-The-Rat=> 30.12.2002 18:42

mam swoja teorie nt. tego naglego ruchu - to brac studencka powrocila do akademikow gdzie beda chlac tfu swietowac sylwestra i teraz nadrabiala zaleglosci - widze to po moich kolegach z akademikow - stad moja teza ze rekord sie szybko nie powtorzy

a niestety dwuetapowa rejestracja dla nikogo nie bedzie brama - bo co ztego ze trzeba podac real adres jesli na tlenie na jedno konto masz trzy - jestem pewien ze tego skrypt nie sprawdza - i jedna osoba moze robic za trzy
a takich helpmanow, travisow i radoskur'ow to nie powstrzyma bo to urodzeni zadymiarze - zostaje tylko bananaek

co nie zmienia faktu ze podoba mi sie ukrycie czesci forum przed przypadkowymi goscmi...

czy nie ma mozliwosci usuniecia kont nieaktywnych 'dluzej niz'? dalo by to pojecie o ruchliwosci na forum a i odcizylo caly system

tomgoo 30.12.2002 17:39

Cytat:

Monter napisa***322;(a)
Nieźle, nieźle... Poza tym końcówka roku obfituje w napływ nowych osób na Forum, coraz szybciej przybywa nam użytkowników zarejestrowanych - pewnie przez ukrycie większości działów :) dla Gości (Guests).

Szkoda tylko, że czyny udział w dyskusjach bierze tylko mała grupa (w stosunku do liczby osób zarejestrowanych).

Świetnie Monti
Ale faktycznie to forum dopiero sie rozkręciło w tym roku....asz strach pomysleć co bedzie w następnym;)

tomgoo 30.12.2002 17:36

Cytat:

Ormianin napisa***322;(a)
Warto by uhonorowac tworcow tego rekordu :)
Na przykład bananem:-D

Laser 30.12.2002 16:46

Witam !

Niezłe to naprawde niezłe !

BTW wszedze szukałem porzadnie napisanej NETYKIETY a teraz mam ją pod nosem !

Dzienki !:)

Laser 30.12.2002 16:41

Cytat:

Monter napisa***322;(a)
Wyloguj się i zobacz :) W zasadzie cały dział DYSKUSJE jest wtedy niedostępny. Aby go zobaczyć należy się zarejestrować, dodatkowo należy podać prawdziwy email bo rejestracja jest dwuetapowa, na maila przychodzi wiadomość którą nalezy zwrotnie potwierdzić :) Myślę że to wystarczająca ochrona przed cwaniakami i nieproszonymi gośćmi :P ;p
Witam !

O kurde o tych zabezpieczeniach nie wiedziałem ale bardzo dobrze to wymysleliście - maci e rzynajmniej goscia prawdziwy jako tako mail !

zaraz sprawdze dzieki !

Monter 30.12.2002 16:36

Wyloguj się i zobacz :) W zasadzie cały dział DYSKUSJE jest wtedy niedostępny. Aby go zobaczyć należy się zarejestrować, dodatkowo należy podać prawdziwy email bo rejestracja jest dwuetapowa, na maila przychodzi wiadomość którą nalezy zwrotnie potwierdzić :) Myślę że to wystarczająca ochrona przed cwaniakami i nieproszonymi gośćmi :P ;p

Laser 30.12.2002 16:22

Witam !

Monti a które działy sa zablokowane dla gosci - CDR Zabezpieczenia na pewno bo mój nauczyciel infy nie mogł wejsc ? który jeszcze ?

Monter 30.12.2002 16:18

Nieźle, nieźle... Poza tym końcówka roku obfituje w napływ nowych osób na Forum, coraz szybciej przybywa nam użytkowników zarejestrowanych - pewnie przez ukrycie większości działów :) dla Gości (Guests).

Szkoda tylko, że czyny udział w dyskusjach bierze tylko mała grupa (w stosunku do liczby osób zarejestrowanych).

Ormianin 30.12.2002 16:07

Cytat:

Laser napisa***322;(a)
Witam !

Oj tak wczoraj było gorąco rekord za rekordem ...;)

ALE NA LAURACH NIE SPOCZNIEMY !!

Warto by uhonorowac tworcow tego rekordu :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:49.