![]() |
Cytat:
Heh jak widać wszystko jest do obejscia ! |
Cytat:
pozdrawiam:) |
Cytat:
i tam wpisac co chcesz :) |
Postów póki co nikt nie będzie kasował, samo ich istnienie niczego nie obciąża.
|
Witam !
A jak z pozamykanymi i sarymi postami - wszystko przeciesh jest / |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dalej to sie zobaczy... || |
mam swoja teorie nt. tego naglego ruchu - to brac studencka powrocila do akademikow gdzie beda chlac tfu swietowac sylwestra i teraz nadrabiala zaleglosci - widze to po moich kolegach z akademikow - stad moja teza ze rekord sie szybko nie powtorzy
a niestety dwuetapowa rejestracja dla nikogo nie bedzie brama - bo co ztego ze trzeba podac real adres jesli na tlenie na jedno konto masz trzy - jestem pewien ze tego skrypt nie sprawdza - i jedna osoba moze robic za trzy a takich helpmanow, travisow i radoskur'ow to nie powstrzyma bo to urodzeni zadymiarze - zostaje tylko bananaek co nie zmienia faktu ze podoba mi sie ukrycie czesci forum przed przypadkowymi goscmi... czy nie ma mozliwosci usuniecia kont nieaktywnych 'dluzej niz'? dalo by to pojecie o ruchliwosci na forum a i odcizylo caly system |
Cytat:
Ale faktycznie to forum dopiero sie rozkręciło w tym roku....asz strach pomysleć co bedzie w następnym;) |
Cytat:
|
Witam !
Niezłe to naprawde niezłe ! BTW wszedze szukałem porzadnie napisanej NETYKIETY a teraz mam ją pod nosem ! Dzienki !:) |
Cytat:
O kurde o tych zabezpieczeniach nie wiedziałem ale bardzo dobrze to wymysleliście - maci e rzynajmniej goscia prawdziwy jako tako mail ! zaraz sprawdze dzieki ! |
Wyloguj się i zobacz :) W zasadzie cały dział DYSKUSJE jest wtedy niedostępny. Aby go zobaczyć należy się zarejestrować, dodatkowo należy podać prawdziwy email bo rejestracja jest dwuetapowa, na maila przychodzi wiadomość którą nalezy zwrotnie potwierdzić :) Myślę że to wystarczająca ochrona przed cwaniakami i nieproszonymi gośćmi :P ;p
|
Witam !
Monti a które działy sa zablokowane dla gosci - CDR Zabezpieczenia na pewno bo mój nauczyciel infy nie mogł wejsc ? który jeszcze ? |
Nieźle, nieźle... Poza tym końcówka roku obfituje w napływ nowych osób na Forum, coraz szybciej przybywa nam użytkowników zarejestrowanych - pewnie przez ukrycie większości działów :) dla Gości (Guests).
Szkoda tylko, że czyny udział w dyskusjach bierze tylko mała grupa (w stosunku do liczby osób zarejestrowanych). |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:49. |