![]() |
teac CDW-524 E padl?
Witajcie jestem tu nowy ale okolicznosci zmusily mnie do prosby o pomoc.
Otoz posiadam nagrywarke teac cdw 524 -e i od dzis nero czestuje mnie komunikatem po rozpoczeciu nagrywania ze wykonanie polecenia fiksacji nie jest mozliwe potem udalo mi sie jeszcze raz wypalic plyte z 12 krotna predkoscia i juz to wszystko na co bylo stac naped tak wlasciwie to chcialem sie tylko upewnic co do tego ze nagrywarka jest uszkodzona bo wszystko na to wskazuje ale jak by ktos mi rozjasnil co to za komunikat to bede wdzieczny aha zeby nie bylo watpliwosci testowalem go na innych kompach i jest to samo nagrywarki nie uzytkowalem zbyt mocno i dziwi mnie to co sie stalo tym bardziej ze mialem dotad zaufanie do teac Naped jest jeszcze na gwarancji ale zmienialem jej jakis czas temu bios na najnowszy operacja zakonczyla sie sukcesem ale jak podejdzie do tego serwis uznaja gwarancje czy tez juz ja stracilem?jak to rozegrac? no i na koniec czy w przypadku gdyby okazalo sie ze nie mam jednak gwarancji oplaca sie naprawiac ten naped? |
Zmiana biosu w nagrywarce nie ma żadnego wpływu na gwarancje. Jeżeli po zmianie biosu nagrywarka Ľle reagowała na "polecenia" mog± ci nie uznać. Powiedz, że robiło ci się to już na starym biosie i postanowiłe¶ uaktualnić go, lecz to nie pomogło.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:49. |