![]() |
Film Młode Wilki - szukam muzyki >> !! <<
Ilość załączników: 1
Witam !
Kolega poprosił mnie o zdobycie tej piosenki z filmu MŁODE WILKI - chodzi mi o podkład który leci gdy główni bohaterowie jada autostradą takim czarnym JEEPEM Przeróbke z Manieczek załaczam zeby was troche naprowadzić. |
Ja mam soundtrack caly z mlodych wilkow, tylko powiedz o ktora czesc ci chodzi, bo ja mam z jedynki.
|
Re: Film Młode Wilki - szukam muzyki >> !! <<
Cytat:
|
Cytat:
No wasnie nie wiem czy to jedynka czy dwujka ! i w tym problem jedyne co mam to tylko ten motyw z manieczek. |
Re: Re: Film Młode Wilki - szukam muzyki >> !! <<
Cytat:
Ok dzieki poszukam w necie !;) 8) |
Witam !
Ok znalazłem zupełnie przypadkowo - mam kolege który siedzi tylko w takiej muzie ma tego na tony i jakimś cudem znalazł. Dla zainteresowanych ten kawałem wabi sie - Apollo 440 - Krupa !! |
Cytat:
|
Młode Wilki 1
Jezeli ktos chce wszystkie piosenki z filmu Młode Wilki 1 niech da znac.
|
Dzi***281;kujemy. B***281;dziemy pami***281;ta***263; :)
|
już sie nie mogę doczekać :ja_chce:
|
Ale wygrzeba***322;.
Ju***380; g***322;***281;biej si***281; chyba nie da***322;o.:> Ale uprzejmy i uczynny. |
witam
mam do Ciebie prośbę jak już oznajmiłeś że masz wszystkie piosenki z filmu młode wilki,mógł bys mi podać tytuł piosenki w momencie jak Prymus żegnał się z Clio na plaży pod koniec filmu,bardzo spokojna piosenka |
To pewnie Varius Manx - Pożegnanie. Prawie cała muzyka w tym filmie to Varius Manx. :D
|
Młode Wilki
Cytat:
|
Witam
Ja natomiast mam prośbę o udostępnienie utworu którego fragment rozbrzmiewa podczas, gdy Cichy otwiera drzwi kolejnych samochodów w Niemczech http://www.youtube.com/watch?v=MmdcgiKCrcE 7:18 |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:20. |