![]() |
.bin .cue ???
Witam wszystkich!!!
Mam pytanie o co chodzi z plikami z rozszerzeniem .bin/.cue ? Sciagnolem sobie plyte i po rozpakowaniu byla w tym formacie. Nie wiem w jaki sposob moge z tego zkozystac i czy moge to "rozpakowac" bez nagrywania na plyte ? Kumpel mowil ze to jakis obraz z plyty ale doszedlem do wniosku ze sam tego do konca nie kuma :) Jestem nowy wiec prosilbym sie nie smiac ;p |
możesz to nagrać na cdr za pomocą blind write suie lub cdrwin np.
jeżeli chcesz wyciągnąć dane z bina to możesz: 1. zainstalować sobie daemon tools i załadować ten bin do tego emulatora 2. w dziale pliki na cdrinfo są w/w narzędzia i narzędzia do edycji plików obrazów płyt |
Dzieki za pomoc :)
|
Jej ten temat byl niedawno jak tydzien temu, ludzie korzystajcie z opcji "wyszukaj"!!!
|
Cytat:
ps. miejmy nadzieje ze sie szybko nauczy korzystac z funkcji "szukaj" |
Odpal to z
WinIso.Wtedy będziesz mógł mieć płytę na dysku i nie bawić się z żadnymi .cue
|
Sorrka za powtorzenie (nie zauwazylem funkcji "szukaj" ;) ) i dzieki za pomoc. Poradzilem sobie dzieki Daemon Tools.
|
Cytat:
|
Cytat:
Albo mnej religijnie-10 rzeczy o ktore zapytasz a ktore groza smiercia lub kalectwem? |
Re: .bin .cue ???
Cytat:
Czyli plyta byla w tym formacie tak?? hmm To teraz nowe plyty sprzedaja w tym formacie, a na pudelku nie jest napisane ze ta plyta jest w formacie BIN,idz do sklepu moze Ci kase oddadza. :P i na przyszlosc nie kupuj kota w worku hehe Pozdrawiam i sorki ale nie moglem sie powstrzymac :^_^ |
Przeczież Kerip pisze wyraźnie, że ściągnął płytę, a nie kupił.
Czytaj uważnie a nie będziesz musiał się powstrzymywać. Chyba, że ty ze sklepu też ściągasz ("Dzień Dobry chciałem ściągnąć bochenek chleba i kostkę masła") Soro ale ja też nie mogłem się powstrymać:P |
Cytat:
po 1 to plyt sie nie sciaga z netu tylko ich obrazy :) po 2 plyt sie nie rozpakowywuje tylko ich obrazy :) no chyba ze sie te plyty z netu sciagnelo w pudelku :) po 3 czytaj uwaznie a nie bedziesz musial sie powstrzymywac. Sorry ale znowu nie moglem sie powstrzymac :P |
Cytat:
Sorki ale znów nie mogłem... wiesz co. |
Cytat:
No chyba ze sie je dostalo ladnie zapakowane w prezencie np na Gwiazdke ;). Wiem ze tak mozna w nieskonczonosc wiec juz nie bede sobie nabijal ilosci postow :cisza: Pozdrawiam i wiesz co ;) |
OK
Ja równierz pozdrawiam :cisza: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:08. |