![]() |
Pliki bin i cue
Mam takie pliki jak w temacie czym je nagrać na płytkę?
|
Nero.
|
CDRWin
|
Prawie kazdy program do wypalania obsluguje te formaty .Ale ja polecam Nero :)
|
no wiec tak, standardowa odzywka: korzystaj z opcji szukaj :P
w nero robisz to tak: 1. uruchamiasz program 2. zamykasz kreatora 3. naciskasz na plik -> nagraj plik z obrazu 4. podajesz sciezke do pliku 6. wypalasz! |
przyszla mi do glowy taka mysl, zeby zalozyc nowy dzial na forum (cos jak regulamin) gdzie wrzucaloby sie podstawowe pytania i nietylko. zaoszczedzilo by to ludziom duzo wysilku
|
To chyba nie jest dobry pomysł bo dubluje już wcześniej opracowane linki ze strony głównej.
|
Daemon Tools + CloneCD.
|
W sylwestra wybaczylibyście takie posty, człowiek nie jest zdolny do przeszukiwania forum:D :D :D :D :D :D , a tak serio zapomniałem o przeszukiwaniu w takich tematach, ale później szukałem czegoś innego i natknąłem się na tema z mojego postu, ale już nie mogłem zmienić go i niechciałem już fatygować MONTERA i innych z administracji Forum w takim Ważnym dzniu jak ostatni dzień 2002 roku. Roku w którym padło tak wiele ważnych rekordów( max post, max ilość uzyszkowników) na tym
najlepszym forum w POLSCE ale słodzę :cool: :-D ;p |
zapomniałem o Majonezie, Zbieg'u12 ,BD i innych administratorach
którzy akurat byli ja pisałem ten post wybaczcie za ominięcie we wcześniejszym poście :'(:'(:'(:'(:'(:'( |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:49. |