![]() |
co sądzicie na temat nagrywarki LG 8481B
co sądzicie na temat nagrywarki LG 8481B
|
Radze ci daj sobie z nią spokój.
To jest moja prywatna opinia. |
Nie polecam...!!!
Jak chcesz coś kupić coś dobrego i taniego to tylko Lite-ON, ale te powyżej x24...!!! |
Re: co sądzicie na temat nagrywarki LG 8481B
Cytat:
|
jesli moge to tez wyraze swoje zdanie...
z tych tanszych to Litek na pewno Cie zadowoli z tych lepszych(czytaj drozszych) to Teac, Plextor, Asus |
Ja polecam CDRW firmy Panasonix :3msie: :boks: :blee:
Nowe buzki |
Cytat:
|
Ja też odradzam Ci ten sprzęt. Poczytaj wcześniejsze posty na temat problemów związanych z L.G. Rozsądnym wyborem będzie LiteOn 8)
|
Poniewaz uzywam sprzetu LG, to z wlasnego doswiadczenia: jak LG to albo 16x albo 32x , 48 raczej nie.
I to tyle jezeli chodzi o twoje pytanie, innego sprzetu nie polecam, robia to inni, ale LG32 jest bdb. (a inni niech gadaja) |
Cytat:
PS: Zobacz opis tego LG na cdrinfo. Moim zdaniem to taki sobie model. |
Na temat LG nie moge powiedziec zadnego zlego slowa, ale slyszalem ze nagrywarki produkowane przez ta firme sa bardzo "szajsowate". Mam naped DVD LG i nie narzekam, ale nagrywarke LiteON'a (ltr-52246s). Polecam bardzo ten model, mam go juz ok 3 tygodni. Obecnie kosztuje ok 350 zl. Z ta nagrywarka dotychczas nie mialem zadnych problemow.
Wszystkie dotychczas wykonane kopie plyt nagrywarka przegrala w stosunku 1:1 (securom 'new', safedisk 2 i wyzej) |
Jeśli zależy Ci na cyferkach to polecam LG, bardzo szybki i tani model, na pewno zabłyśniesz wśród kolegów (wiem bo miałem) a jeśli zależy ci na jakości to wybierz Plextora lub TEAC'a nawet kosztem mniejszej prędkości ale to się opłaca (wiem bo mam).
|
Cytat:
Chociąz sam teraz mam Lite-ON...i nie narzekam. |
Cytat:
Pzdr Konlin |
Re: Re: co sądzicie na temat nagrywarki LG 8481B
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:11. |