![]() |
Jak tam wrażenia po sylwestrze ????
Ja osobiscie do domu wróciłem 5.45 Jezu a teraz dynia mnie nawala ( poszło morze wódy - dokładnie 12 flaszek + 2 trunki ze spirytu + szampany piw nie ruszałem ;))))) nogi, szyja od tańców (wygłupy do upadłego zdjecia będa ale nie pokaże bo hmmmmm ;)))))
generalnie sylwester the best a myslałem że będe na smutno go spędzał - |
Wrażenia ...extra :-D
|
Jak najlepsze.
|
Najlepszy sylwek w moim życiu!!!!
|
u mnie podobnie!!!
to tez byl dla mnie najlepszy sylwester! trzeb przyznac ze nie mam nawet sily pisac posty. |
ja sie czuje OK !
Chociąz jak na "siebie" wypiłem dużo za dużo :) :) |
Bylo ok tylko rozwalil mi sie wyswietlacz w komorce.
Mam nadzieje ze da sie go zrobic (wymienic) na nowy.:'( :( :( |
Ja też bawiłem się dobrze. Tylko troszki za dużo alkoholu w siebie wleliśmy a skutki tego jeszcze czuję ;p
|
bylo dobrze, mimo sporych ilosci alkocholu kac wystapil szczatkowo ||
|
Zabawa sylwestrowa - OK
Samopoczucie - OK Kac - brak Zmęczenie - małe, aczkolwiek ma miejsce :) Ogólnie - OK PS" ooooo, 'mordki' się zmieniły :fiu: LOL , SUPER, najwyższy czas ( czyt. :czas: ) 8) |
szkoda ze nic poza mordkami ciagle nei mozna postow edytwac i wywalac... coz taka wladza
ale do rzeczy wrazenia? jeszcze nieduzo pamietam - pamiec przyjdzie pozniej, kobieta mnei rpzepila a ja wbablowalem stanowczo za duzo w siebie efekt - przespalismy 20 godzin... |
Heh, ja jeszcze dochodzę do siebie:) Alkoholu wypiliśmy morze...Muza była extra! Mam nadzieję, że następny będzie równie udany!
Pozdrawiam |
nie jest zle po konskiej dawce lekow z temperatury 38 spadla na 37.2 i dzisiaj jestem juz w pracy ;>
|
A mnie jest jakos smetnie:'(
Ale sie ciesze, ze wy sie cieszycie:uscisk: |
aaaaaallllle bylo - wrocilem wczoraj po 17 - a dopiero
teraz mam sile, aby cos nastukac:blee: . Nawet nie chodzi o to, ze czlowiek za duzo wypil:cisza: ale jakos tak oslabienie mnie chwycilo(( Pozdrowionka Marcin |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:55. |