![]() |
Panowie, nastepny prezencik dla "Alkoholikow"
:) w*w.poczta.fm login : zrzut2003@int**ia.pl pass: giftek Pozdrowionka. (...) i za moje zdrowko :) |
Proponuje, abyśmy ustalili, który z powyższych sposobów 'kodowania' ;) będzie stosowany. Bo każdy 'koduje' inaczej :)
Osobiście uważam, iż gwiazdka zamiast kropki będzie najlepszym rozwiązaniem :) Ewentualnie jeszcze 'spacja' po "http://" :3msie: |
Jesli ktos zrobi sobie kopie zapasowa ;) jakiegos programu lub gry, ale nie ma dostepu do skanera zeby sobie zrobic rowniez kopie zapasowa okladki to polecam stronke : h**p://covertarget*com
|
Cytat:
|
no to sie pospieszylem
ktos kiedys powiedzial, zeby najpierw pomyslec a potem to zrobic jesli ktos chce napisac: 'wyslij sobie to'... :D :cisza: POZDRAWIAM. |
Cytat:
jak z kopii roboczej wyciagnac teraz plik, albo sie nie da albo nie potrafie, chyba ze sciagne to outlookiem, ale tego by mi nie wybaczono |
Cytat:
|
Sprawdzcie te poczte na POLECIAŁO jeszcze raz. W folderze Kopie Robocze jest jeszcze jedna niespodzianka
Pozdro MinX |
Cytat:
a bedzie opublikowana w chwili ukazania sie ksiazki - nie wiem dokladnie kiedy to nastapi ale jak sie tylko dowiem to poprawie informacje na stronie |
Cytat:
proponuje nastepujacy zapis http://* btw a admin zakladal sie kiedys, ze wymysli taki algorytm kompresji, ze kazdy plik zredukuje do 1 bajta czy jakos tak w kazdym razie proces byl kilku stopniowy :) z tym, ze do niego nie dziecieralo, ze z takiego skompresowanego pliku nic sie juz nie wyciagnie ;) ale coz niektorzy mysla inaczej niz reszta spoleczenstwa |
Nie cieszcie sie tak na zapas, wlasnie zerknalem do regulaminu i tego typu linki spokojnie mozna uznac za podpadajace pod co najmniej 2 punkty regulaminu - jeden o wprowadzaniu w blad a drugi ze prowadzi do tresci zakazanych, wszystko zalezy czy ktos zrozumie co oznaczaja te gwiazdki:P Tak czy siak wszystko zalezy od zyciowosci i chwilowego humoru cenzora. Ciekawe jak dlugo ten topic sie utrzyma hehe, zerknalem tam i nawet skorzystalem;) || 8)
|
To dobrze ze wam sie ten sposob podoba :) Sam go podpatrzylem na innym forum i pomyslalem ze mozna go wyprobowac na rodzimej stronce...
A tak po za tematem - Bartek, kiedy bedzie skonczona Twoja ksiazka ? Informacja na stronce jest ze w ciagu kilku dni, ale mijaja tygodnie a tam dalej to samo... |
Juz na kilku forach widzialem taki sposob. Jest niezly i akceptowany przez adminow. tylko na poczatku pewnie pojawialo sie sporo postow, ze linki nie dzialaja. Z reszta dalej jest ich troche.
|
Witam !
Heh gdybym ja na to wczesniej wpadł !;) |
to proste BD - zastapi gwiazdka KROPKE - tych zawsze dostatek... :)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:38. |