![]() |
Dziwna sprawa z tym nero, nagrywalem kilka binow wersja 5.5.9.9 i plyty dzialaja OK, chyba 5.5.8.2 rowniez bylo oki, moze przeinstaluj tego nero i od razu na najnowsza wersje, cos moglo sie skaszanic w twoim nero. Mozesz tez probowac robic to w alcoholu w locie z wirtualnego napedu, choc w zasadzie to ten sam wirtual co w demonie. Powinno isc to latwo i bez problemow ale jak widac tak nie jest.:o
|
Niekiedy Nero ma problemy z poprawnym wypaleniem obrazow binarnych, chyba w 5.5.10.0 ten blad zlikwidowano, ale ne sprawdzalem.
Co do Daemona - to slowo daje nie wiem - powinno byc wszystko jak w obrazie, sprawdz wersje 3.26!? |
Glupie Nero
Ja mam dotyczace tego tematu pewne pytanie (problem).
Mam pare gierek w formatach bin , cue i wszystko jest bez problemu jesli chodzi o odpalanie w Demonie. Jednak gierka sie nudzi i pora ja wypalic. Ustawilem wypalanie obrazu w Nero (wszystko poprawieni wykryl) ale po wypaleniu ku mojemu zdziwnieu plyta byla pusta :( (odrazu zastrzegam, ze lama nie jestem). Probowalem tak jeszcze z paroma gierkami i dzialo sie dokladnie to samo (zarowno biny jak i cue). W koncu poszedlem po rozum do glowy i odpalilem gierkie w DEmonie i dalem kopiowanie plytki CD - wszystko przegralo ladnie poza jednym wyjatkiem - plytka miala autoodtwarzanie a teraz nie ma :( . Druga proba w Clonie i dokladnie to samo - plytka dziala ale autodtwarzania nie ma (w Demonie bylo). Czy ktos zna powod takiej sytuacji? Z gory dziekuje za odpowiedz |
Re: Ja do takich spraw używam
Cytat:
jezeli chcemy tylko odpalic obraz to jest on bardzo dobry, i banalny w obsludze |
Ja do takich spraw używam
WinIso.Jest b.dobry!
|
|
Wzajemnie, podaj linkę zobaczę co tam mają:)
Pozdrawiam Andrzej |
Cytat:
ps. teraz wdrazam sie w forum o DivX :D trzeba poglebiac wiedze :) |
Cytat:
Pozdrawiam |
Remix Ty chyba na każdym forum jesteś;) adico, Cdr, windows i pewnie kilka innych:) Dzięki wszystkim za rady i pomoc :)
Pozdrawiam Andrzej |
Direct_Computers... Witam na forum 8)
odpisalem Ci na to pytanie dokladnie na forum windowsowym... zajrzyj tam :) |
???Podepnji je pod Daemona i wypal w locie Clonem.
Daemon jako naped z ktorego kopiujesz, nagrywara wiadomo. albo Nero - nagraj plik obrazu. (tylko zamnknji kreatora!) |
Dzieki za podpowiedź:)
Mam tylko jeden problem wszystkie trzy plik walą sie podczas kopiowania "cyclic error" czy to wina pliku czy moża ja głupi coś źle robię?? Pozdrawiam Andrzej |
Daemon Tools
;) :) |
Cytat:
i odpalic .bin-a! W napedzie wirtualnym pojawi sie plyta i mozna ja uruchomic jak z normalnego napedu. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:34. |