Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   *.bin (https://forum.cdrinfo.pl/f2/bin-14798/)

grzeniu 02.01.2003 23:44

Dziwna sprawa z tym nero, nagrywalem kilka binow wersja 5.5.9.9 i plyty dzialaja OK, chyba 5.5.8.2 rowniez bylo oki, moze przeinstaluj tego nero i od razu na najnowsza wersje, cos moglo sie skaszanic w twoim nero. Mozesz tez probowac robic to w alcoholu w locie z wirtualnego napedu, choc w zasadzie to ten sam wirtual co w demonie. Powinno isc to latwo i bez problemow ale jak widac tak nie jest.:o

Yahol 02.01.2003 23:22

Niekiedy Nero ma problemy z poprawnym wypaleniem obrazow binarnych, chyba w 5.5.10.0 ten blad zlikwidowano, ale ne sprawdzalem.
Co do Daemona - to slowo daje nie wiem - powinno byc wszystko jak w obrazie, sprawdz wersje 3.26!?

Ofey 02.01.2003 22:58

Glupie Nero

Ja mam dotyczace tego tematu pewne pytanie (problem).
Mam pare gierek w formatach bin , cue i wszystko jest bez problemu jesli chodzi o odpalanie w Demonie.
Jednak gierka sie nudzi i pora ja wypalic. Ustawilem wypalanie obrazu w Nero (wszystko poprawieni wykryl) ale po wypaleniu ku mojemu zdziwnieu plyta byla pusta :( (odrazu zastrzegam, ze lama nie jestem). Probowalem tak jeszcze z paroma gierkami i dzialo sie dokladnie to samo (zarowno biny jak i cue).
W koncu poszedlem po rozum do glowy i odpalilem gierkie w DEmonie i dalem kopiowanie plytki CD - wszystko przegralo ladnie poza jednym wyjatkiem - plytka miala autoodtwarzanie a teraz nie ma :( . Druga proba w Clonie i dokladnie to samo - plytka dziala ale autodtwarzania nie ma (w Demonie bylo). Czy ktos zna powod takiej sytuacji?
Z gory dziekuje za odpowiedz

joba 02.01.2003 22:51

Re: Ja do takich spraw używam

Cytat:

camfo napisa***322;(a)
WinIso.Jest b.dobry!
lub po prostu alcohola (programu nie tego co stoi w szafeczce)
jezeli chcemy tylko odpalic obraz to jest on bardzo dobry, i banalny w obsludze

camfo 02.01.2003 18:27

Ja do takich spraw używam

WinIso.Jest b.dobry!

Remix 02.01.2003 16:50

Prosze bardzo

DivX.pl Forum

DivX4U.pl Forum

D_C 02.01.2003 16:47

Wzajemnie, podaj linkę zobaczę co tam mają:)

Pozdrawiam Andrzej

Remix 02.01.2003 16:45

Cytat:

D_C napisa***322;(a)
Remix Ty chyba na każdym forum jesteś;) adico, Cdr, windows i pewnie kilka innych:) Dzięki wszystkim za rady i pomoc :)

Pozdrawiam Andrzej

Co prawda to prawda... Najlepszego w Nowym Roku 2003... jakbys mial jakis problem to wal smialo moze zalatwic wiele :) ...jestem juz na tak wielu roznych tematycznie forum, ze chyba znam rozwiazania wiekszosci problemow :)
ps. teraz wdrazam sie w forum o DivX :D trzeba poglebiac wiedze :)

Zeus 02.01.2003 14:43

Cytat:

Mam tylko jeden problem wszystkie trzy plik walą sie podczas kopiowania "cyclic error" czy to wina pliku czy moża ja głupi coś źle robię??
Wedlug mnie sa zwalone bo pewno ciagnoles na dc ok kilku osob naraz.

Pozdrawiam

D_C 02.01.2003 14:03

Remix Ty chyba na każdym forum jesteś;) adico, Cdr, windows i pewnie kilka innych:) Dzięki wszystkim za rady i pomoc :)

Pozdrawiam Andrzej

Remix 02.01.2003 13:55

Direct_Computers... Witam na forum 8)

odpisalem Ci na to pytanie dokladnie na forum windowsowym... zajrzyj tam :)

Yahol 02.01.2003 13:46

???Podepnji je pod Daemona i wypal w locie Clonem.
Daemon jako naped z ktorego kopiujesz, nagrywara wiadomo.
albo Nero - nagraj plik obrazu. (tylko zamnknji kreatora!)

D_C 02.01.2003 13:34

Dzieki za podpowiedź:)
Mam tylko jeden problem wszystkie trzy plik walą sie podczas kopiowania "cyclic error" czy to wina pliku czy moża ja głupi coś źle robię??

Pozdrawiam Andrzej

MacGyver 02.01.2003 13:17

Daemon Tools
;) :)

Yahol 02.01.2003 10:03

Cytat:

Zeus napisa***322;(a)
Witam

Daemon Tools, tylko podczas podawanie lokalizacji nalezy w "Files of Type" wybrac "All files (*.*)" :D

Pozdrawiam

i odpalic .bin-a!
W napedzie wirtualnym pojawi sie plyta i mozna ja uruchomic jak z normalnego napedu.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:37.