![]() |
Ja mam kilka thiefów w domu :) Mam też stronę o Thiefie :) Mam wszystkie 3 części Thiefa.
|
Jak będę miał chwilkę czasu, to mogę popatrzyć w swoje zbiory, popytam też kolegów o tę grę. Mogę udostępnić na ftp, upload 64 kbit/s, czyli 8 KB/s.
|
Po pierwsze grałem w Thief The Dark Project i ta gra była dla mnie najwyżej przecietna.Po drugie primo ultimo wiem dlaczego master nie chce się spotkac z kolegą z USA ,ale nie będę wredny i nie powiem :)
|
Cytat:
|
Master, skoro kolega Shuma02 mieszka w LA, to może się z nim jakoś dogadasz ? Jeśli oczywiście naprawdę mieszka w USA. :)
Ale przecież by nie kłamał, więc, Master, może FTP nie będzie potrzebny... :) |
Cytat:
ale dzieki za zainteresowanie |
ja mam 2 kompakty Thief 2, gra glanc nówka nie śmigana.
ktoś sie pytał o wysyłke do stanów, sam w stanach siedze, wysyłka by kosztowała może dolara. na FTP tego niewrzóce bo mam zasłaby transfer, no i niewiem nawet jak taki cały kompakt zrobić na jeden plik. no nic, chciałem pomóc. shuma02 |
Cytat:
Mysle o pigeonie :D:D:D:' Trzeba go zlapac jak bedzie bo te 2 gierki sa naprawde super |
Cytat:
Na czata nie wejde teraz, mam troche pracy i przygotowan :) |
Cytat:
zapraszam tam |
mam Thiefa 1, ale chetnie zagralbym w dwojke, lecz jej nie mam, jesli ktos ma sprawny FTP... moge wrzucic jedynke, chetnie zaciagnalbym dwojke... ma ktos propozycje... dwojka byla na 2 kompaktach
pozdrawiam:) |
Cytat:
________ :cisza: :piwo: :pisze: :ysz: :telefon: :sciana: :help: |
Cytat:
ile kosztuje przesyłka do USA ? :) :) :) |
ma ktos ftp z thiefem ????
|
ja chyba gdzies mam Thief I i II, przyszly razem z moją kartą graficzną, ani razu ich nie instalowałem.
podaj adres domowy to Ci je wyśle. ale niech pierw je znajde... shuma02 |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:38. |