![]() |
Hmmm
nie chce się chwalić, ale ja mam polską wersję TMPGEnc 2.5 Full ale jest jeden problem... ostatnio miałem problemy z twardzielem i wszysko musiałem zrzucić na płytki i teraz mam problem z odczytem własnie tej pieprzonej płyty na której mam tego TMPGEncodera. Może w ten spośób pomoże mi ktoś odzyskać dane tzn jakim programem najlepiej hmmm? |
Yo!
Dzieki za stronke! :))
Juz sobie wszystko poczytalem i mam nadzieje, ze video-cd bedzie idealne! Zabieram sie do prob. Pozdrawiam wszystkich. |
Polski opis do TMPGEnc jest na stronie: www.divx.pl
|
"Kwadraty" w VCD
Ratunku! Nie moge sobie poradzic z tym programem TMPGenc w zakresie ustawienia wyswietlania wielkosci "kwadratow" na ekranie TV.
Przerabiam bez problemow avi na mpeg1 ale moze ktos wie ktory z parametrow konkretnie jest odpowiedzialny za te koszmarne kwadraty? Jak kupuje sie film na VCD to te kwadraty sa zazwyczaj malo widoczne - jak to zrobic, zeby uzyskac taka jakosc obrazu? Chcialem w koncu zrzucic cale archiwum 'rodzinne' ze starej kamery VHS-C wiec chce, zeby jakosc (i tak kiepska) byla choc taka sama na plytce. Jak zrzuce do avi to jakosc nie rozni sie od oryginalu - w VCD sa te kwadraty... A moze ktos ma opis poszczegolnych funkcji do TMPGenc?? Tez bym poprosil jesli mozna :) Pozdrawiam wszystkich. J@. |
Nie wiem czy zauważyłeś ale nikt na mój post nie odpisał.Może nie znają się na tym programie.A może nigdzie nie ma takiego opisu.Pozdrawiam.
|
TMPGE-ncoder
Cytat:
|
Dzięki za pomoc.Andrzej
|
TMPGE-ncoder
Poszukuję pełnego opisu poszczegulnych funkcji TMPGE-ncodera po polsku.Proszę o pomoc.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:59. |