![]() |
Co kupić??
Witam!
Mam problem, nie wiem co kupić, tzn. jaką nagrywarkę. Przesiedziałem na CDRInfo cały dzień i jestem tylko bardziej skołowany. Im więcej człowiek czyta tym mniej wie... Do wydania mam około 300 zł. Interesuje mnie tylko nowa nagrywarka. Nie nagrywam wielu płyt, ale zależy mi na sprzęcie, który wytrzyma jak najdłużej i bedzie działać niezawodnie. |
Re: Co kupić??
Byłu już bardzo dużo postów na ten temat. Przeczytaj je. Znajdź także posty o prblemach z róznymi nagrywarkami. Po przeczytaniu ich wnioski powinny same Ci się nasunąć. Przeanalizuj też testy na cdrinfo.pl :)
Za tą kasę możesz mieć Litka ;) albo L.G. :( Pozdrawiam |
tylko Lite-On :))
Zdecydowanie Lite-On..., mialem TEAC 16x, LG 16x i kilka starszych jeszcze , widzialem sporo nowszych modeli, ale zaden nie robil wszystkiego tego co robil Lite-On - czyli:
-Nagrywa wszystkie zabezpieczenia -jest bardzo szybki -ma dobra korekcje bledow -nagrywa i bez problemu czyta 800 i 870 moj co prawda zaczal ostatnio cos szwankowac, ale eksploatowany jest w kompie ktory pracuje w ciezkich warunkach (skoki temperatury, wilgoc, kurz, czeste przenoszenia), no i jest sam jeden wiec sluzy caly czas jako zwykly cd-rom, kreci sie wiec nieustannie :)) |
Tego typu pytan na forum bylo juz wiele i wiele padlo odpowiedzi. Krotko: niemal wszystko przemawia za LiteOnem w porownaniu z LG.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:42. |