![]() |
PROPOZYCJA - do zespolu CDRInfo
Witam.
Pomysl z czapkami CDRInfo moim zdaniem udany, chociaz czapek nie nosze ;-) Mam propozycje. Moze by tak wydac koszulki z logo CDRInfo?? Juz w tej chwili moge zadeklarowac chec kupna. Tylko z lepszego materialu :) Nie z takiego jak na manhatanie od ruskich :P |
Re: PROPOZYCJA - do zespolu CDRInfo
Cytat:
:) |
No i Humorem "mówiąc" przydałyby się jeszcze buty z logo CDRinfo :D
Buty NIKE to przy butach CDRinfo pryszcz :) To tylko żart (chociaż ;) |
Z tymi koszulkami to lepiej, ja też czapek nie noszę.
Np czarne z białym napisem lub niebieskim jak na czapce. nie musi być wyszywane :) ... np. sitodruk moim zdaniem koszt takiej kosuzlki to 30pln + wysyłka zobaczymy co powie góra |
Re: PROPOZYCJA - do zespolu CDRInfo
Cytat:
http://www.cdrinfo.pl/skrypty/vb/v/s...ghlight=czapki |
Dzieki Pedros. Przeczytalem. Ale malo sie tam mowilo o koszulkach. Wiec ponawiam pytanie :) Co z tymi koszulkami? Kubki tez by sie przydaly ;) Jest szansa ze beda ??
|
Cytat:
hehehe a co bys powiedzial na stringi dla swojej panny z logo cdrinfo :) to swietny pomysl ;) |
Cytat:
ale BD my mówimy poważnie:buu: :blee: ps. na porządnych (jak najcieńszych) stringach to chyba tylko z przudu i to w pionie zmieści się znaczek cdrinfo :) :P |
Ilość załączników: 1
ps.
mały projekt a nie mówiłem że zmieści się raczej w pionie :) ;) |
Hej Przyjaciele!!
Ja bym sie pisal raczej na koszulke... moja siostra na stringi zaprojektowane przez Ciebie +++LeWaP+++ ;) haha super |
Cytat:
Czyzby az was tak podniecolo to i owo :) |
Z tymi koszulkami to całkiem fajny pomysł ale chyba nie ujzy światła dziennego....
|
Ja bym wolał kubek z logo CDRinfo.pl
|
Cytat:
|
Cytat:
Wg. mnie kubek to duzo lepszy pomysl |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:51. |