![]() |
Nowy Dział: Gry
Moglibyscie dodać nowy dział o nazwie Gry :)
|
Re: Nowy Dział: Gry
Cytat:
|
W sumie bardziej od tematu nagrywarek odbiega dział Na Wesoło ale very dobrze, że jest a jeszcze lepiej byłoby gdyby był dział Gry.
|
Aha :)
Jeżeli interesujecie się grami to mam dla Was magazyn Internetowy ZałogaG pod adresem http://www.zalogag.net/ . Możecie tam pobrac za darmo plik o wadze ok 7 MB (ponad 100 stron zdięc i opisów; ni tylko gry ale również najnowsze filmy). Magazyn ukazuje się co miesiąc i jest naprawdę dobry - a nawet przewyższa wydanie papierowe. |
Dzięki za linka
|
Dodam jeszcze, że wpisując się na Subskrypcje (prenumerata ZałogiG) otrzymujesz linka do pliku z magazynem parę dni wcześniej od momentu ukazania sie go na stronie.
|
jestem przeciwnikiem dalszego podzialu i tak juz rozdrobionego forum
zabezpieczenia = gry... z tego co ja bym chcial - w gre wchodzi jescze dzial audio - gdyz ZNACZNIE odbiega od zwyklego forum o nagrywarkach ale ejst z nimi nierozerwalnie zwiazany - ale to pewnie nie wczesneij niz powstanie samego dzialu AUDIO na stronie glownej cdrinfo... |
Jeśli chodzi o kopie bezpieczeństwa ;) zabezpieczonych i nie tylko gier to wystarczy dział "Zabezpieczenia"
Jeśli chodzi natomiast o całą pozostałą tematykę (granie, poziomy, patch'y, ścieżki dźwiękowe, trailery) to jakoś mi to nie pasuje do tematyki CDRInfo. |
Cytat:
|
No to chyba zostaje Nam ZałogaG
|
Co za dużo działów to nie zdrowo;)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:26. |