Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Jakie czasopisma o tematyce komputerowej czytasz? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/jakie-czasopisma-o-tematyce-komputerowej-czytasz-14819/)

MacGyver 02.01.2003 17:10

Jakie czasopisma o tematyce komputerowej czytasz?

Jakie czasopisma o tematyce komputerowej czytacie.
Mile widziane ewentualne uwagi

Adik 02.01.2003 17:17

na moje oko, to w ankiecie brakuje opcji "Żadnych nie czytam" :)
kiedyś czytałem...(nie śmiac się:P) KomputerŚwiat, ale robili "dziwne" testy, co miedzy innymi mnie do nich zraziło- dla mnie KŚ to lamy i można ich polecić tylko (moim zdaniem) osobom, które nie mają zielonego pojęcia o kompach (czyli ludzie typu nauczyciele INFORMATYKI w gimnazjach;)-niektórzy...)

MacGyver 02.01.2003 17:20

Też czytalem KS-a od początku do lipca 2002 roku. Potem "przesiadka" na Chip-a.

Y@nkee_PL 02.01.2003 17:20

czytam CHIPa
wyjasniac nie trzeba tym co tez czytaja, a wiec no comment :P

MacGyver 02.01.2003 17:24

Brał ktoś z Was udział w multiTeście na łamach Chip-a?
Bo nie wiem czy sprzet dostarczony do testów póżniej trzeba im zwrócić

sayan 02.01.2003 18:12

z braku chęci i zbraku floty zaprzestałem zakupów w dziale PRASA :)

P.S. no może poza moią kochaną mangą :)

BD 02.01.2003 18:42

Nie czytam ani jednej gazety komputerowej dostepnej na polskim rynku
chyba, ze recenzje ksiazek (moich) tam sa ktore mnie ciekawia.

Wszystkie gazety wydawane na naszym rynku sa nudne. Co miesiac czy co dwa nie bede kupowal nowszej karty i na grzyba mi recenzje i testy. Podawane informacje sa dla mnie stare bo juz dwa, trzy miesiace czytalem o nich w sieci na wielu stronach.
Zreszta jak to mozliwe by gazeta byla akutlana jak artykuly czekaj np 3 miesiace na publikacje. Przeciez w tym czasie w swiecie komputerow moze sie wiele zmienic.

Z chwila uzyskania stalego dostepu do sieci (jakies 6 lat temu) nawet CD dolaczone do gazet nie sa mi do niczego potrzebne - sam sobie sciagam co mi potrzeba.

Zdecydowanie wole dobre i aktualne strony internetowe.

/||\aster 02.01.2003 18:45

Cytat:

BD napisa***322;(a)
Nie czytam ani jednej gazety komputerowej dostepnej na polskim rynku
chyba, ze recenzje ksiazek (moich) tam sa ktore mnie ciekawia.

Wszystkie gazety wydawane na naszym rynku sa nudne. Co miesiac czy co dwa nie bede kupowal nowszej karty i na grzyba mi recenzje i testy. Podawane informacje sa dla mnie stare bo juz dwa, trzy miesiace czytalem o nich w sieci na wielu stronach.
Zreszta jak to mozliwe by gazeta byla akutlana jak artykuly czekaj np 3 miesiace na publikacje. Przeciez w tym czasie w swiecie komputerow moze sie wiele zmienic.

Z chwila uzyskania stalego dostepu do sieci (jakies 6 lat temu) nawet CD dolaczone do gazet nie sa mi do niczego potrzebne - sam sobie sciagam co mi potrzeba.

Zdecydowanie wole dobre i aktualne strony internetowe.

BD a czy moglbys podac jakies adresy takich stron gdzie sa w miare aktualne informacje ze swiata komputerow?

MacGyver 02.01.2003 18:49

Cytat:

/||\aster napisa***322;(a)
BD a czy moglbys podac jakies adresy takich stron gdzie sa w miare aktualne informacje ze swiata komputerow?
No w sumie też by mnie to interesowało

BD 02.01.2003 18:49

Cytat:

/||\aster napisa***322;(a)
zaje sie dzisiaj czytalem taki watek na forum gdzie podawaliscie sporo roznych ciekawych stron - znajde to podesle

Yahol 02.01.2003 18:52

Mogom bydz w Inglisz i Dzermanskom jazyku!

Tez nie kupuje od ok. 1/2 roku. Wszedzie jest to samo i opoznione!
Wiekszosc informacji biore ze stron internetowych a i programy sa nowsze i w pelnych wersjach:)

Ale czytalem: CD-Action. NET, PCFormat, PCWK, Chip, Enter, WWW, SGK,
o i co mi to dalo? NIC!
Nie czytalem: Clicka, Pleya, i teraz K$.

BD 02.01.2003 18:58

Cytat:

Yahol napisa***322;(a)

Ale czytalem: CD-Action. NET, PCFormat, PCWK, Chip, Enter, WWW, SGK,
o i co mi to dalo? NIC!
Nie czytalem: Clicka, Pleya, i teraz K$.

no nic ci nie dalo bo nie czytales EasyPC ;)

Pawel_k 02.01.2003 19:38

ja tam czytam chipa bo dobrze pisza o sprzecie, "dziedzinach pokrewnych" i roznego rodzaju programach :)
mam juz stale lacze ale co z tego jak ja chce np sobie poczytac w kiblu albo w lozku - mam sobie wydrukowac czy moze komputer potaszczyc po mieszkaniu :blee: - takze gazetki papierowe rules (i to nietylko w kiblu gdy papieru brakuje) ;) :D :D :D

bartoldzik 02.01.2003 20:18

Ja czytam Chipa, ale przydalaby sie wersja bez CD tak jak wydaje PC World Komputer. Chip jest calkiem niezly wiec warto na niego poswiecic czas. Komputer Swiat tez jest dobry, ale do wylozenia podlogi przy malowaniu :3msie:

Remix 02.01.2003 20:34

szkoda mi kasy na ta makulature... wszystko znajduje w necie :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:44.