![]() |
no i ja jeszcze :cisza:
:czytaj: wszystkiego naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj najlepszego :3msie: :piwo: |
I jeszcze Brzuszki!!!!!!!!!
Sto x sto x zdrowie x powodzenie = przyszłość Lasera:jupi: :kasa: :papa: :piwo: :roza: :roza: :roza: :serdusz: :serdusz: |
I jeszcze ja!!!
Ja też życzę ci wszystkiego naj.... :jupi: :jupi: :jupi: |
Wszystkiego najlepszego Laserze!!! Sto lat!!!
|
No i odemnie Laser wszystkiego najlepszego!! :jupi:
|
Podziekowania.
Witam !
Dzięki chłopaki dopiero co ze szkoły wróciłem a tu taka miła niespodzianka !:jupi: Jeszcze raz DZIĘKI WSZYSTKIM ! |
8) :piwo: :zeby: wszystkiego naj laser :3msie: :)
|
No i ja Ci zyczę wszelkiej pomyślnosci i spełnienia marzeń i czego sobie tylko chcesz:piwo:
|
rownież się przyłączam do życzeń- wszystkiego NAJ, NAJ ;) :spoko: :zeby: :piwo: :piwo:
acha- i sukcesów w nauce :) :uczen: |
Wszystkiego najlepszego Laser z okazji urodzin!!!
Ech a ty nadal kręcisz płytką.....:):3msie: :) :ok: :peace: :pisze: :piwo: :spoko: |
ja tez zawsze na koncu otwieram takie super posty!
No coz ale WSZYSTKIEGO NAPRAWDE WSZYSTKIEGO NajNajNaj! !!! :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: |
no jak zwykle trafiam na koncówek i już nic nowego nie mogę pożyczyć ;)
więc pozostaje mi / a moze poprawnie jest mnie -<cóż dylematy inżyniera > śmierć humanistom 8) :) < / wykonać komendę alles najlepszego pozdrofka |
wsiego najlepszego :piwo:
|
Cytat:
przylaczam sie i pewnie niedlugo sie tam pojawie |
Yeeeeeeeeeeeeeee!
:) Laser - zdrówka, pomyślności, nieograniczonego dostępu do netu, tanich płyt w sklepie za rogiem, nagrywarki, która wypala w minutkę, komputera, który rozumie co do niego mówisz, strony z milionem numerków seryjnych, zasobnika z banknotami NBP o 3 cyfrowych nominałach... o czymś zapomniałem? acha... :piwo: no i Kiler- żeby Ci Stihl warczał na wysokich obrotach ;) :uscisk: :serdusz: :serdusz: :serdusz: :serdusz: 8) a po imprezce :spie: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:07. |