![]() |
cos dla Ormianina
to chyba cos dla Ciebie, mysle ,zemoze sie przydac
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...threadid=15507 :) |
Cytat:
|
Cytat:
wesele to zabawa,... he masz skojarzenia :) |
Cytat:
|
Sluchajcie, wiem, wiem... ze foto mialem pokazac, w zwiazku z tym ze wystapilo u mnie kilka roznych spraw (rodzinno-malzenskich) oraz awaria plyty glownej... i stawiam system na nowo... w ciagu kilku dni ukaze kulisy ceremoni
pozdrawiam:) |
Jeja ormi już teściowa pokazała pazurki ;))) - takie życie !!
|
Re: Ormianin sie zeni
Cytat:
|
Cytat:
Czyli jednak nie było tak źle:spoko: |
Ormi może wpadniesz na chata? Jestem z Tomgoo.
|
Witajcie... no wiec sie juz zaobraczkowalem :)
Jak tylko poukladam to wszystko w sobie do kupy podziele sie z Wami wrazeniami i fotkami :) |
To juz dzisiaj Ormi :)
Ja również życzę Tobie i Twojej przyszłej żonie duuużo zdrówka, szczęścia i pomyślności na nowej drodze życia. :jupi: :jupi: :jupi: PS"" Ormi, czy jest szansa, abyś wrzucił na Forum jakieś fotki ze ślubu? Byłoby naprawdę super. Mam nadzieję, że będzie to możliwe."" |
Naprawde jest mi bardzo milo, szegolnie milo :) Dziekuje wszystkim za wspaniale zyczenia i za pamiec...
Chcialbym tylko tak dodac: na pochybel tesciowej! Wiecie to moze byc prawdziwy koszmar tesciowa:) jakos juz zdazylem sie przekonac :) dziekuje za wspanale zyczenia raz jeszcze |
Ja rowniez zycze Ci oraz twojej przyszlej zonie wszystkiego dobrego.
|
dolaczam sie do zyczen
trzymaj sei i najlepszgo na nowej drodze zycia... :cool: |
A jednak to prawda.A ja myślałem że ten wieczór kawalerski na naszym czacie to ściema.
No to witamy w klubie!!! I przygotuj się na niespodzianki ze strony twojej wybranki. Moja żona na przykład skrupulatnie odmierza mi czas korzystania z kompa.I nie po to żeby samej z niego korzystać tylko po to żebym więcej czasu poświęcał rodzinie.Nie ma lekko.Skończyły się czasy radosnej samowolki.Teraz wszystko będzie pod kontrolą(jej oczywiście).;) ;) ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:04. |