Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Ormianin sie zeni (https://forum.cdrinfo.pl/f5/ormianin-sie-zeni-14837/)

bgn 18.01.2003 09:10

cos dla Ormianina

to chyba cos dla Ciebie, mysle ,zemoze sie przydac

http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...threadid=15507
:)

paput2000 18.01.2003 04:53

Cytat:

Ormianin napisa***322;(a)
noc poslubna jest ceremonia?
wesele to zabawa,... he masz skojarzenia :)

No wiesz, tak się jakoś w tradycji ułożyło że najpierw jest ślub, potem jest wesele, a po weselu - no wiesz. I dlatego wszystko to jest rodzajem ceremoniału.;)

Ormianin 17.01.2003 13:10

Cytat:

paput2000 napisa***322;(a)
Której ceremonii ?, ślubu, wesela czy nocy poślubnej.:D
noc poslubna jest ceremonia?
wesele to zabawa,... he masz skojarzenia :)

paput2000 17.01.2003 13:06

Cytat:

Sluchajcie, wiem, wiem... ze foto mialem pokazac, w zwiazku z tym ze wystapilo u mnie kilka roznych spraw (rodzinno-malzenskich) oraz awaria plyty glownej... i stawiam system na nowo... w ciagu kilku dni ukaze kulisy ceremoni

pozdrawiam:)

Której ceremonii ?, ślubu, wesela czy nocy poślubnej.:D

Ormianin 17.01.2003 12:22

Sluchajcie, wiem, wiem... ze foto mialem pokazac, w zwiazku z tym ze wystapilo u mnie kilka roznych spraw (rodzinno-malzenskich) oraz awaria plyty glownej... i stawiam system na nowo... w ciagu kilku dni ukaze kulisy ceremoni

pozdrawiam:)

Sniper 07.01.2003 23:45

Jeja ormi już teściowa pokazała pazurki ;))) - takie życie !!

RiT2 07.01.2003 22:41

Re: Ormianin sie zeni

Cytat:

bgn napisa***322;(a)
poniewaz jutro ( 4.01)nasz kolega Ormianin zmienia stan cywilny, zostalo tylko 24 godziny na to, zeby jeszcze raz przemyslal swoja decyzje, czy moze warto zamienic to na nagrywarke DVD i drukarke do drukowania na plytkach.
A tak powaznie - to zycze ci Kolego duzo szczescia na ,jednak nowej drodze zycia no i wyrozumialosci drugiej polowy na to niewielkie zboczenie jakim jest przebywania na forum
;)

Czlowiek oszalal!!! Stary humorysta Peter deVries mawial:"malozenstwo jest jak twierdza: ci co sa na zewnatrz chca sie dostac do srodka (TO TY), ci co sa wewnatrz chca sie ..... wydostac na zewnatrz (TO JA)". Zycze Tobie aby takie glupoty nie chodzily Ci do glowy przez pierwsze 40 lat malozenstwa!!!!

Laser 06.01.2003 15:37

Cytat:

Witajcie... no wiec sie juz zaobraczkowalem :)

Jak tylko poukladam to wszystko w sobie do kupy podziele sie z Wami wrazeniami i fotkami :)

Witam !

Czyli jednak nie było tak źle:spoko:

ThanatoS 06.01.2003 15:36

Ormi może wpadniesz na chata? Jestem z Tomgoo.

Ormianin 06.01.2003 15:31

Witajcie... no wiec sie juz zaobraczkowalem :)

Jak tylko poukladam to wszystko w sobie do kupy podziele sie z Wami wrazeniami i fotkami :)

TOMMYx 04.01.2003 01:58

To juz dzisiaj Ormi :)

Ja również życzę Tobie i Twojej przyszłej żonie duuużo zdrówka, szczęścia i pomyślności na nowej drodze życia.

:jupi: :jupi: :jupi:

PS"" Ormi, czy jest szansa, abyś wrzucił na Forum jakieś fotki ze ślubu? Byłoby naprawdę super. Mam nadzieję, że będzie to możliwe.""

Ormianin 04.01.2003 01:21

Naprawde jest mi bardzo milo, szegolnie milo :) Dziekuje wszystkim za wspaniale zyczenia i za pamiec...

Chcialbym tylko tak dodac: na pochybel tesciowej!
Wiecie to moze byc prawdziwy koszmar tesciowa:) jakos juz zdazylem sie przekonac :)

dziekuje za wspanale zyczenia raz jeszcze

/||\aster 03.01.2003 22:24

Ja rowniez zycze Ci oraz twojej przyszlej zonie wszystkiego dobrego.

-Sid-The-Rat=> 03.01.2003 21:46

dolaczam sie do zyczen
trzymaj sei i najlepszgo na nowej drodze zycia...
:cool:

oldgringo 03.01.2003 18:34

A jednak to prawda.A ja myślałem że ten wieczór kawalerski na naszym czacie to ściema.
No to witamy w klubie!!!
I przygotuj się na niespodzianki ze strony twojej wybranki.
Moja żona na przykład skrupulatnie odmierza mi czas korzystania z kompa.I nie po to żeby samej z niego korzystać tylko po to żebym więcej czasu poświęcał rodzinie.Nie ma lekko.Skończyły się czasy radosnej samowolki.Teraz wszystko będzie pod kontrolą(jej oczywiście).;) ;) ;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:04.