![]() |
LitOn52246s 52 24 52
Jak w temacie czy warto kupic pod kazdym względem .
Nie myśle kopiować profesjonalnie ale czasem kilka płyt na tydzień Mam w tej chwili LG 8480 i czasami mi sie dziwnie zachowuje np nie zobaczy słownik niemiecko -polski |
Chopie, jak masz LG to wszystko co kupisz bedzie lepsze .A tak poważnie to polecam tego Liteonka...:peace:
|
Jak kupować LG to te powyżej od x16...:)
A wybór nagrywarki z innej stajni...to polecam przestudiować TESTY...:) |
Cytat:
|
Cytat:
To jest moje zdanie co do LG...:P :) 8) |
Re: LitOn52246s 52 24 52
Cytat:
Ja mam ta spaware i jestem bardzo zadowolony, zero problemow, pali 52x nawet na platiniumach i to bezblednie, czyta to czego nie chce czytac cd-rom LG 52X(( Wiec polecam i pozdrawiam. |
Witam !
od wczoraj rowniez jestem wlascicielem tego litka i troche to wasza wina (Forumowiczow)ale nie chodzi mi o chwalenie sie tylko o informacje ze na firmowej stronie jest bios A czyli najnowszy ja mialem 6so2 czy cos tak a na stronie cdrinfo jest stary 6s08 polecam.bardzo dlugo sie wachalem bo mialem zle daswiadczenia ze starszymi litkami ale plextor poprostu sie popsul i robi badziewie wiec po przeczytaniu wszystkich postow zwyciezyl poprostu rozsadek i kupilem litka zobaczymy jak sie popisze . I jeszcze jedno czy ktos wie co to za litek (LiteOn LTR-52326S)bo szukam go wszedzie i nigdzie go nie ma (na stronie lite ona rowniez nic) |
Cytat:
|
Dzieki za info ,ale mozna go tez kupic czy to tylko nowosc ktora bedzie mozna kiedys kupic bo naprawde na stronie prod.nic na ten temat nie ma
|
Cytat:
|
Cytat:
To jest ten sam LiteOn co Ty masz tylko z innym biosem :) Jak bardzo chcesz to jak beda dostepne biosy od tego litka to mozesz swojego przerobic na LTR-52326S Pozdrawiam |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:52. |