![]() |
Ilość załączników: 1
Ja mam coś takiego, ale nie wiem czy działa i jak działa.
|
Posiadam taki programik.
dxb20b3e.exe Działa sprawdzałem. |
Ilość załączników: 1
Posiadam taki programik.
|
Cytat:
|
Cytat:
Bo by mi się przydał |
Cytat:
|
Nie wiem nad czym się tak rozczulacie. Mam 9.0 od dłuzszego czasu i nie widzę problemów. Jak już muszę sobie znaleść problem to może zgłoszę jakiś aby ten post nie umarł śmiercią naturalną?
Proszę bardzo: po eksperymencie z najnowszym 3dmarkiem zachciało mi się przypomnięć wynik na poprzednim. I proszę bardzo, jest problem: starszy 3dmark prosi aby odinstalować 9.0 i zainstalować 8.1. Czekam na serial postów z radami jak mam rozwiązać ten tak poważny problem. 8) P.S. Za parę miesięcy i tak każdy będzie musiał założyś sobie 9.0 bo połowę nowych gier tudzież innych programów będzie się domagało DirectX9.0.:jezyk: |
Hmm... DX9final zainstalowalem jak tylko sie pojawila i szczerze mowiac ani zadnych problemow z tym niemam ani bonusow tez zadnych, praktycznie zadnej roznicy w grach pomiedzy 8.1 x 9.0...
i jeszcze pytanie do uzytkownika remix, co masz na mysli piszac mala przerobka, mozesz troche sprecyzowac? |
Cytat:
PS :boks: |
Ja zawsze jestem ograniczony co do nowych "cudów" Mircosoftu , dlatego zanim go wgrałem przeczytać Readme i popytałem ludzi co go używają . Zainstalowałem i zobaczyłem ze w grach przybyło mi 3,5 FPSów :) LOL , ale jak na mój sprzęt to się zawsze przyda . A przybyło mi dlatego że nowy DX 9.0 ma kompresje Direct Drawe wer. 3.0 a nie 2.6 :)
|
Cytat:
A propo proszę czytać dokładnie odpowiedzi i spojrzeć wyżej.A może nie odróżniasz Ti-4200 od MX400?..jeśli nie to proszę nie zgadywać...i na przyszłość się nie ośmieszać...;) |
a moge zapytac jak wygalda procedura odinstalowywania dx9? bo juz z 8 byly wielkie klopoty - MS twierdzil ze sei nie da...
chyba ze chodzi o REinstall... |
Cytat:
Porażka, zdecydowanie nie polecam dla MX440 :buu: POZDRAWIAM |
Cytat:
Gdy miałem directa 9...to niektóre gry wieszały mi system jak np.Spiderman a na direct 8.1 nie mam takiego problemu...:) Pozdrawiam.........:P :P :P :P |
Cytat:
Microsoft:P,i wszystko na ten temat. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:10. |