![]() |
Co jest grane?
Mam nagrywake liteon 40125S i mam taki problem:
Instaluje tlumacza niemieckiego (pirat) z nagrywarki i gdy potem odpalam program to wyskakuje blad (nie pamietam jaki ale jak potrzebny to moge podac). gdy instaluje z cd-romu (samsung, ma 3 lata)to wszystko jest ok. Gdy robie obraz z nagrywarki (predkosc maksimum) i wkladam do napedu wirtualnego (alcohol) i instaluje to tez normalnie dziala. Malem taki problem z directX z czasopisma ale myslalem ze to sparwa plyty Juz kiedys o tym pisalem ale teraz zaczelo mnie to wnerwiac, zwlaszcza ze z 3-letniego cdromu dziala normalnie. Konfiguracja komputera: Plyta glowna o chipsecie VIA (Acorp 6VIA81P) cdrom Samsung 148 B (czy cos takiego) dysk-PM cdrom-PS nagrywarka-SM Win 98 SE ASPII 4.71 Prosze o odpowiedz bo jak to wina nagrywarki to mam jeszcze gwarancje i zaniose do serwisu. Z gory dziekuje. |
Przeczytaj dzial Sprawdzanie ATIP tutaj: http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...threadid=14663
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
Mialem podobny problem z DirectX z pcformatu, ale myslalem ze to wina plytki (przy instalowaniu wyskakiwal blad: "blad pliku CRC nosnik moze byc uszkodzony" a z cdromu normalnie) Dorzucam screen komunikatu. Z gory dziekuje. |
niestety takei rzeczy sie zdazaja...
mam gre Medieval:total war... oryginal - zeby nie bylo zrobilem sobie kopie bezpieczenstwa (litek 40) w pelni funkcjonalna - jednak na jednym z czytnikow jakie mam w domu (dvd lg 16x) gra wywala blad ochrony i sie wywala - oryginal tego nei robi... nie pomagaja zadne HIDE CR MEDIA (z clona - alkohola nigdy ni instalowalem) - to taki maly ewenement z jakim sie spotkalem |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:50. |