![]() |
eminem to nie lubi sam siebie. domyślcie się dlaczego nie powiedział nic na Murzynów, o przepraszam Afroamerykanów (trzeba być poprawnym politycznie, no nie). zaraz zginąłby hehe. atakuje tych co nie mogą mu się odgryźć, bohater.
a GNR nie lubię bo są z grupy bandów, które bardziej dbają o swoje fryzurki i to co na tyłki mają włożyć niż o zawartość swoich płyt. |
TO co pokazali w telexprese, chyba w 92 albo 93 bylo wyjetym z kontekstu zdaniem wypowiedzianym przez Axla i zle zinterpretowanym przez dziennikarzy, swoja droga ta informacja przekreslila przyjazd GNR do Polski, a byl taki projekt aby przyjechali z Metallica z ktora wtedy odbywali wspolne turnee.
|
Ja slyszalem takze ze to powiedzialy te dwie osoby, ale moze i to prawda, ja tego nie wiem, ale nigdy nie widzialem Guns and Roses oraz Emimema (to nie literowka :)) w Polsce, moze byli tego nie wiem
|
Cytat:
|
slyszalem ze powiedzieli i Guns`n Roses i Eminem ale fakt ze nigdy nie mialem wava czy mp3`ojki czy avika jak to mowili. Ale troche w to wierze!!
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
kapsel - nie bluzgaj prosze... nerwowo tu ostanio, ale nie az tak zebyu bluzgac przy okazji tak malo waznych tematow
a koncertow nie mam - a moze ktos wie czy i kiedy do polsi przyjada nastepujace grupy: Anathema Dream Theater King Crimon (ew. ktorys Projeckt) Children of Bodoom? bo juz tesknie a info brak... :( |
nigdy nikt nie udowodnil ze to powiedzieli na zadnym polskim jak i angielskojezycznym forum nikt tego nie potwierdzil....
wiec jak nie znasz sprawy to poprostu nie pisz na ten post OK |
Guns N`Roses te pedaly i za*******ence powiedzialy ze nie spiewaja dla Polakow i Zydow (( dlatego nie lubie tych starych popaprancow :boks: wic nie mam ich koncertow bo wszystkie ro****alem mlotkiem :cisza:
|
Koncerty
Ma moze ktos z was na kompie koncerty:
Guns N`Roses Live At The Ritz Guns N`Roses Live In Paris Guns N`Roses Live In Tokyo W zamian mam filmy i teledyski Krzysiek |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:09. |