![]() |
problem
Witam
Kiedyś pisałem wam że mam problem z nagrywarką lg 8080b ( wyskakiwał błąd: "long write unit progress" lub "track following error") Odpisaliście że nagrywarka "dożywa swoich ostatnich dni". No , ale przejde do rzeczy... Zauważyłem , że płyty wypalane przy prędkośći 4x ( bądx mniejszej) nagrywa mi w miare normalnie. Niestety przy większych prędkościach wyskakują wyżej wymienione błędy. Jednak gdy odsłuchuje płytę (nagraną przy prędkości 4x) , zauważyłem że na każdym track'u , nagrane jest około 1 sekundy , następnego utworu ( chyba kojarzycie o co mi chodzi). I jeszcze jedno.. Mam wierze Samsunga MAX-900 i wcześniej gdy nagrywałem płyty (akross'a , titanum itp.) , nie miałem problemów z ich odsłuchaniem... A teraz , niestety , przy nagrywaniu płyt z prędkością 4x , wierza mi już ich nie czyta ( a wcześniej czytała :( Sorry , za długi list... Czy da się coś na to poradzić? Wielkie dzieki , za wszelką pomoc Pozdrawiam |
Ściągnij najnowszy program do nagrywania (np. NERO 5.5.10.0), oraz zainstaluj ASPI. Spróbuj wyczyścić laser, bo może jest zabrudzony.
|
a moze zeczywiscie padla
mam na stanie bebechy 8080b ale po zlym flashowaniu pewnie by ci sie przydaly nie mialem z nagrywara zadnych problemow |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:17. |