![]() |
%Alkohol - owy problem%
Problem dotyczy programu Alkohol w ktorym nie moge nagrywac plyt w trybie RAW SAO + SUB (moja nagra to LG 8080B wiec niestety RAW DAO nie jest tu obslugiwane). Dziwne to, bo nawet po stworzeniu mojego wlasnego profilu w ktorym uwzgledniam RAW SAO + SUB tak naprawde mam do wyboru tylko i wylacznie RAW SAO i DAO/SAO ??? Hmmm ciekawe jest tez to ze Clone pozwala mi na nagrywanie w RAW SAO + SUB, a Alkohol nie :( Tak czy inaczej chcialbym moc korzystac zarowno z Clona, jak i Alkoholu wiec prosze o pomoc :)
PS Tylko nie piszcie prosze zebym korzystal z Clona bo to mi nie pomoze ;) Problem dotyczy w tym momencie Alkoholu ;) Pozdrawiam i z gory thx artoor |
Nie wiem czy to pomoże , ale spróbuj wykasować Clona i wgrać Alcohola . Wtedy spróbuj tylko w alcoholu ustawić RAW - SAO ... może pomóc . Bo zapewne najpierw wgrywałem Clona który "przywłaszczył sobie" RAW-SAO to kopiowania i ustawił sobie MAX bufora na niego . Jeśli nie pomoże to chyba clone korzysta z jakiegoś innego systemu przepuszczania danych ...
|
No niestety z tego co widze nic sie nie zmienia... :( ale dzieki za pomysl ;)
|
Re: %Alkohol - owy problem%
Cytat:
|
Oj... Problem w tym, ze wlasnie mam pirata :( VLuka nie wiesz jak sobie moge z tym poradzic?? Wiem ze Ty operujesz wlasnie w Alkoholu i moze da sie cos z tym zrobic nie kontaktujac sie z Pomoca Techniczna, ktora (nie dziwie sie ze) nie lubi pomagac komus kto nie uzywa oryginalow ;)
Pozdrawiam artoor |
Masz problem z uzyciem triala?
|
Cytat:
|
Zainstaluj wiec triala i wyslij raport.
|
Cytat:
Z pozdrowieniami artoor |
ja z alcoholem nie mam zadnych problemow tez 8080b
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:09. |