Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   %Alkohol - owy problem% (https://forum.cdrinfo.pl/f2/alkohol-owy-problem-14898/)

artoor 05.01.2003 10:44

%Alkohol - owy problem%

Problem dotyczy programu Alkohol w ktorym nie moge nagrywac plyt w trybie RAW SAO + SUB (moja nagra to LG 8080B wiec niestety RAW DAO nie jest tu obslugiwane). Dziwne to, bo nawet po stworzeniu mojego wlasnego profilu w ktorym uwzgledniam RAW SAO + SUB tak naprawde mam do wyboru tylko i wylacznie RAW SAO i DAO/SAO ??? Hmmm ciekawe jest tez to ze Clone pozwala mi na nagrywanie w RAW SAO + SUB, a Alkohol nie :( Tak czy inaczej chcialbym moc korzystac zarowno z Clona, jak i Alkoholu wiec prosze o pomoc :)

PS Tylko nie piszcie prosze zebym korzystal z Clona bo to mi nie pomoze ;) Problem dotyczy w tym momencie Alkoholu ;)

Pozdrawiam i z gory thx
artoor

BlinkMan 05.01.2003 11:25

Nie wiem czy to pomoże , ale spróbuj wykasować Clona i wgrać Alcohola . Wtedy spróbuj tylko w alcoholu ustawić RAW - SAO ... może pomóc . Bo zapewne najpierw wgrywałem Clona który "przywłaszczył sobie" RAW-SAO to kopiowania i ustawił sobie MAX bufora na niego . Jeśli nie pomoże to chyba clone korzysta z jakiegoś innego systemu przepuszczania danych ...

artoor 05.01.2003 12:09

No niestety z tego co widze nic sie nie zmienia... :( ale dzieki za pomysl ;)

VLuka 05.01.2003 12:26

Re: %Alkohol - owy problem%

Cytat:

artoor napisa***322;(a)
Problem dotyczy programu Alkohol w ktorym nie moge nagrywac plyt w trybie RAW SAO + SUB (moja nagra to LG 8080B wiec niestety RAW DAO nie jest tu obslugiwane).
Jesli nagrywarka rzeczywiscie to obsluguje to wyslij raport do Pomocy Technicznej Alc. Oczywiscie nie rob tego jesli uzywasz pirackiej wersji - zostaniesz zignorowany.

artoor 05.01.2003 12:51

Oj... Problem w tym, ze wlasnie mam pirata :( VLuka nie wiesz jak sobie moge z tym poradzic?? Wiem ze Ty operujesz wlasnie w Alkoholu i moze da sie cos z tym zrobic nie kontaktujac sie z Pomoca Techniczna, ktora (nie dziwie sie ze) nie lubi pomagac komus kto nie uzywa oryginalow ;)

Pozdrawiam
artoor

VLuka 05.01.2003 13:01

Masz problem z uzyciem triala?

artoor 05.01.2003 13:40

Cytat:

VLuka napisa***322;(a)
Masz problem z uzyciem triala?
Mam wersje retail i hula jak nalezy :) tylko z tym RAW SAO + SUB mi nie pasuje. Nie moge go wybrac, nie ma go na liscie trybu zapisu, nawet jak dodam wlasny profil, w ktorym uwzgledniam RAW SAO + SUB.

VLuka 05.01.2003 16:15

Zainstaluj wiec triala i wyslij raport.

artoor 06.01.2003 21:46

Cytat:

VLuka napisa***322;(a)
Zainstaluj wiec triala i wyslij raport.
Zrobilem jak radziles :) Odpisali ze zajma sie tym problemem :) Nie pozostaje mi nic innego, jak sledzic ich poczynania w tej kwestii. Wielkie dzieki za cenna rade :jupi:

Z pozdrowieniami
artoor

netkafejas 03.02.2003 16:02

ja z alcoholem nie mam zadnych problemow tez 8080b

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:09.