![]() |
jaka nagrywarka
Witam,
wlasnie zastanawiam sie nad nagrywarka. powaznie mysle o Teac CD-W548. macie moze jakies za lub przeciw. moje jakas inna nagrywarka jest lepsza. pozdrawiam i dziekuje za wszelkie porady |
Mam ochote popelnic seppuku!
Q... kup Yamahe F1! Jeszcze jeden taki post i...... Opcja SZUKAJ! Powaznie szukaj i testy nagrywarek! |
Dokładnie, na tym forum było X postów z takim pytaniem jak twoje. Zrób co poradził przedmówca.;)
Pozdrawiam |
Cytat:
Pozdrawiam 8) |
Cytat:
|
Wredne pytanie!!!!
|
Cytat:
|
Hmmm ja bym ci polecał...
zajrzeć na strone cdrinfo...i tam kliknąć TESTY...;) :) :) :) :) :) ...Pozdrawiam i życzę miłej lektury... |
Cytat:
|
esem - od kiedy?...
a co do nagrywarki - postow o dokladnie takim temacie jak twoj bylo poewnie z dziesiec... jest w czym wybierac |
Cytat:
|
coz - tez jestem mlody :)
zauwazylem to rowniez - ale coz? dopoki nie gadaja glupot - nie jest zle... czasem sie powtarzaja - ale jak napisza cos z sensem i odkrywczego to juz jest ok... zreszta spelniaja jedna BARDZO wazna role - odpisuja na posty na ktore wyjadaczom juz sie po prostu po raz dziesiaty pisac nei chce - i dlatego nie nalezy ich tepic :) a licznik? kto patrzy na licznik? serio - bez sarkazmu pytam |
na licznik patrza prawie wszyscy nowi.
takie sa realia.kazdy pisze ile moze nawet glupoty.........byle bylo wiecej postow.kazdy mysli ze jak ma duzo postow to jest fajny|| |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:13. |