Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Lcd & Dvi (https://forum.cdrinfo.pl/f5/lcd-dvi-14918/)

Torwald 06.01.2003 18:20

Z tego co pamietam to ponizej 2 tys.
I jak narazie jestem zadowolony (moje oczeta chyba by nie przezyly powrotu do starego monitora i skonczylo by sie to tak... -> 8-) hehe

+++LeWaP+++ 06.01.2003 09:35

SONY ! AGH ! ile ty za to dałeś ?!!

mati1700 06.01.2003 01:58

A ja tesh chwalę sobie Sony ,ale FD Trinitron E 230 :chytry:

kapsel 05.01.2003 23:27

Torwald gratulacje dobry wybor :jupi: moj kolega chwali sobie ten model .A ja chwale sobie swojego Hyundai DeluxScan 5870 15 cali sprzed 5 lat :D :blee: ^_^ :jezyk: :cisza:

Torwald 05.01.2003 21:39

No, bez przesadyzmu, mam zaledwie Durona 1,2 ;)
A kabelek DVI dostalem z monitorkiem, teraz tylko musze karte z odpowiednim wyjsciem pozyczyc i zobaczymy czy bedzie roznica...
Jak sprawdze to da znac...

mati1700 05.01.2003 20:37

Re: Lcd & Dvi

Cytat:

Torwald napisa***322;(a)
Witam,
Kupilem sobie juz LCD (jednak...) i teraz mam pytanie:
czy jest jakas roznica w jakosci obrazu, itp. jesli bedzie podlaczony przez DVI ?
T.

O bracie.Strach pytać co masz pod maską.Pentium IV 3.06 GHZ ?

mapsajm 05.01.2003 19:21

Cytat:

Torwald napisa***322;(a)
Witam,
czy jest jakas roznica w jakosci obrazu, itp. jesli bedzie podlaczony przez DVI ?
T.

gratuluję wyboru. co do pytania, to różnica będzie. u mnie przynajmniej jest. ale jeżeli nie masz falowania obrazu, przebić, czy innych nieprzyjemnych dolegliwośći, to nie opłaca ci się wygawać pieniędzy na nową kartę i kabelek dvi.

wolfdog 05.01.2003 17:58

Na pewno zyskasz na braku konwersji sygnału karta video -> analog, anajog -> wyświetjacz lcd i co się z tym wiąże pośrednio zakłóceniach sygnału analogowego
nie sprawdzałem i nie widziałem więc najlepiej będzie jak pożyczysz od kogośkartęz dvi i sprawdzisz

artoor 05.01.2003 17:28

Widzisz Przyjacielu, ja to w sumie jestem troche ograniczony pod tym wzgledem, bo to co mowie jest (od mojej strony) czysto teoretycznie. Nie mialem okazji widziec cyfrowego obrazu na LCD przy karcie z wyjsciem DVI :( Moje myslenie jest takie: skoro kasety magnetofonowej nie ma co porownywac z CD to podobnie musi byc z tym. Jednak moze glebiej nie bede w ten temat wnikal bo wsiakne ;) A ufam ze na forum znajda sie osoby ktore wiedza jak to wyglada z doswiadczenia :) Sam jestem tego ciekawy.

Pozdrawiam
artoor

Torwald 05.01.2003 17:10

Wlasnie w tym jest problem...
Nie posiadam takiej karty a jesli bylaby roznica w jakosci to "moze" bym rozwazyl kupno takowej.
PS. Monitorek to Sony SDM-X52
Czekam na komentarze.
T.

artoor 05.01.2003 15:55

Wydaje mi sie ze to jest tak samo jak z kamera cyfrowa a zwykla VHS :D Pytanie tylko czy masz karte z wyjsciem DVI, bo jak nie to zadnej roznicy raczej nie zobaczysz...

pozdrawiam
artoor

Yahol 05.01.2003 15:52

Cytat:

Torwald napisa***322;(a)
Witam,
T.

Chcialbym miec twoje problemy^_^
Zobacz w specyfikacji monitora, tam sa we/wy i czestotliwosci dedykowane na -/wy.

Torwald 05.01.2003 15:48

Lcd & Dvi

Witam,
T.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:17.