![]() |
Ja wole urzywać wszystko na oryginalnych biosach.
Przynajmniej długo chodzi :) A jak chce nowość to kupuje nową :) |
Może rzeczywiście nie miałem dnia. Jeśli kogoś uraziłem - PRZEPRASZAM
|
Cytat:
Chodziło mi ogościa Echoo,ale może nie miał dnia. :3msie: :jupi: |
brzuszki zadam niedyskretne pytanie - ten przytyk to do mnie?
bo ja zaczyna slyszec aluzje od yahola, mapsajna i bgn'a... moze ktos cos powie OTWARTYM tekstem, albo choc na priv? |
Cytat:
|
Zaraz,zaraz - były na CDRInfo artykuły o aktualizacji biosu nagrywarek,były tematy jak uaktualnić swoją wersję popularnej nagrywarki i o to raczej chodzi Padiemu.
A wszystkowiedzący co jakiś czas pojawiają sie na tym forum jak pryszce na gębie niedorostka i na ogół im przechodzi:jupi: Padi -czego nie wiesz pytaj i nie przejmuj się komentarzami kilkupostowych fachurów. Sa na tym Forum giganci - merytoryczni-i czytałem już ich odpowiedzi kolejny raz na ten sam temat początkującym.Spokojne,życzliwe,z klasą. bgn,grzeniu,i wielu innych pozdrawiam. A kokega esio sam niech troche poczyta posty,może jeszce kilka miesiecy,zanim zacznie świecić^_^ |
Ja sie nie bawie i nie bede bawi w podkrecanie, przyspieszanie i jak sobie to jeszcze nazwiecie. Nieznam sie na tym i nie chce zwalic sprzetu.A ty Padi pytaj o co chcesz tylko najpierw skorzystaj z funkcji szukaj.
|
Re: czy możnapodkręcić nagrywarke???
Cytat:
WIDZISZ... NAWET JAK KTOŚ SIĘ ZNA NA SPRZĘCIE TO NIE ZROBI PORSCHE Z MALUCHA, A NAWET JEŻELI MU SIĘ UDA TO ZA TĄ CENĘ MÓGŁBY MIEĆ 2 PORSCHE I TO W KRÓTKIM CZASIE... NIE PRZEJMUJ SIĘ NICZYM... ZADAWAJ PYTANIA DALEJ... POZDRAWIAM :cisza: |
SALUT :cisza:
|
masz racje - ale czesciowo - zyjemy w takich czasach ze... szkoda slow
ale w skrocie - nie nauczysz glupca myslec, lenia pracowac - chyba ze odpowiednia dawka przymusu i nagrody - a na to zakladam nie masz ochoty ani czasu... skonczmy te dyskusjie - przepraszam za najazd - ale mam nadzieje ze rozumiesz moje watpliwosci co do takiego tonu pytan - bo co sobie ludzie rano pomysla :D salut na zgode... |
Nie chodzi mi nawet o samą rozrywkę, ale o to , żeby facet pomyślał zanim palnie głupstwo
|
przyznaje slusznosc - lenistwo kwitnie...
ale czasem mam dobry humor i pomagam a jak nie... to ignoruje takie posty - dogryzanie innym (nawet sluszne!) to krotkotrwala rozrywka... |
Tak, ale zanim zadałem pytanie, które podejrzewałem o niezbyt mądre starałem się trochę na ten temat poczytać. A teraz każdy by chciał mieć wszystko bez pracy. A może krucho u nich z czytaniem? Ja sam czytałem tylko posty przez 3 m-ce zanim zabrałem głos na forum.
|
jestem tu juz dosc dlugo - widze te same pytania nieraz po 40 razy...
i odpisuje - z zadka komentujac - i tylko wtedy kiedy 'zblakana' duszyczka konczy swoj post - "nie chce mi sie szuakc", albo "zrobcie cos"... wtedy mi tez sie nie chce... ale TYLKO wtedy pamietaj ze sam tez kiedys nic na ten temat nei wiedziales i ktos ci pomogl a nie wysmial |
Niestety mylisz się. Jestem w stanie udzielić dobrej rady każdemu, jeśli tylko potrafię, ale jeżeli ktoś zadaje takie głupie pytanie to trudno się nie zdenerwować.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:48. |