Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   czy możnapodkręcić nagrywarke??? (https://forum.cdrinfo.pl/f2/czy-moznapodkrecic-nagrywarke-14945/)

Patrix 09.01.2003 13:37

Ja wole urzywać wszystko na oryginalnych biosach.
Przynajmniej długo chodzi :)
A jak chce nowość to kupuje nową :)

echoo 09.01.2003 10:32

Może rzeczywiście nie miałem dnia. Jeśli kogoś uraziłem - PRZEPRASZAM

brzuszki 08.01.2003 23:16

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
brzuszki zadam niedyskretne pytanie - ten przytyk to do mnie?
bo ja zaczyna slyszec aluzje od yahola, mapsajna i bgn'a...
moze ktos cos powie OTWARTYM tekstem, albo choc na priv?

Nie,nie do Ciebie.Moim zdaniem dobrze,ze jestes moderatorem.O Brzuszkowej sympatii nie muszę Cie zapewniać.
Chodziło mi ogościa Echoo,ale może nie miał dnia.
:3msie: :jupi:

-Sid-The-Rat=> 08.01.2003 16:55

brzuszki zadam niedyskretne pytanie - ten przytyk to do mnie?
bo ja zaczyna slyszec aluzje od yahola, mapsajna i bgn'a...
moze ktos cos powie OTWARTYM tekstem, albo choc na priv?

witkowal 08.01.2003 15:59

Cytat:

brzuszki napisa***322;(a)
Zaraz,zaraz - były na CDRInfo artykuły o aktualizacji biosu nagrywarek,były tematy jak uaktualnić swoją wersję popularnej nagrywarki i o to raczej chodzi Padiemu.
A wszystkowiedzący co jakiś czas pojawiają sie na tym forum jak pryszcze na gębie niedorostka i na ogół im przechodzi:jupi:

Padi -czego nie wiesz pytaj i nie przejmuj się komentarzami kilkupostowych fachurów.
Sa na tym Forum giganci - merytoryczni-i czytałem już ich odpowiedzi kolejny raz na ten sam temat początkującym.Spokojne,życzliwe,z klasą.
bgn,grzeniu,i wielu innych - pozdrawiam.
A kolega esio sam niech troche poczyta posty bardziej doswiadczonych kolegów,może jeszce kilka miesiecy,zanim zacznie świecić^_^

Brzuszki powiedzial wszystko... Sam korzystam z pomocy innych i staram sie innym osobom takze pomoc.

brzuszki 08.01.2003 01:30

Zaraz,zaraz - były na CDRInfo artykuły o aktualizacji biosu nagrywarek,były tematy jak uaktualnić swoją wersję popularnej nagrywarki i o to raczej chodzi Padiemu.
A wszystkowiedzący co jakiś czas pojawiają sie na tym forum jak pryszce na gębie niedorostka i na ogół im przechodzi:jupi:

Padi -czego nie wiesz pytaj i nie przejmuj się komentarzami kilkupostowych fachurów.
Sa na tym Forum giganci - merytoryczni-i czytałem już ich odpowiedzi kolejny raz na ten sam temat początkującym.Spokojne,życzliwe,z klasą.
bgn,grzeniu,i wielu innych pozdrawiam.
A kokega esio sam niech troche poczyta posty,może jeszce kilka miesiecy,zanim zacznie świecić^_^

witkowal 07.01.2003 19:12

Ja sie nie bawie i nie bede bawi w podkrecanie, przyspieszanie i jak sobie to jeszcze nazwiecie. Nieznam sie na tym i nie chce zwalic sprzetu.A ty Padi pytaj o co chcesz tylko najpierw skorzystaj z funkcji szukaj.

+++LeWaP+++ 07.01.2003 12:38

Re: czy możnapodkręcić nagrywarke???

Cytat:

padi napisa***322;(a)
czty można podkręcić nagrywarke traxdata cdrw2260+??
proszę o pomoc
jeśli można to jaK??

JAK JUŻ SIE NACZYTAŁEŚ POWYŻEJ TO NIE MOŻNA :)

WIDZISZ... NAWET JAK KTOŚ SIĘ ZNA NA SPRZĘCIE TO NIE ZROBI PORSCHE Z MALUCHA, A NAWET JEŻELI MU SIĘ UDA TO ZA TĄ CENĘ MÓGŁBY MIEĆ 2 PORSCHE I TO W KRÓTKIM CZASIE...

NIE PRZEJMUJ SIĘ NICZYM... ZADAWAJ PYTANIA DALEJ... POZDRAWIAM :cisza:

echoo 07.01.2003 04:58

SALUT :cisza:

-Sid-The-Rat=> 07.01.2003 04:52

masz racje - ale czesciowo - zyjemy w takich czasach ze... szkoda slow

ale w skrocie - nie nauczysz glupca myslec, lenia pracowac - chyba ze odpowiednia dawka przymusu i nagrody - a na to zakladam nie masz ochoty ani czasu...

skonczmy te dyskusjie - przepraszam za najazd - ale mam nadzieje ze rozumiesz moje watpliwosci co do takiego tonu pytan - bo co sobie ludzie rano pomysla :D

salut na zgode...

echoo 07.01.2003 04:49

Nie chodzi mi nawet o samą rozrywkę, ale o to , żeby facet pomyślał zanim palnie głupstwo

-Sid-The-Rat=> 07.01.2003 04:46

przyznaje slusznosc - lenistwo kwitnie...
ale czasem mam dobry humor i pomagam a jak nie... to ignoruje takie posty - dogryzanie innym (nawet sluszne!) to krotkotrwala rozrywka...

echoo 07.01.2003 04:43

Tak, ale zanim zadałem pytanie, które podejrzewałem o niezbyt mądre starałem się trochę na ten temat poczytać. A teraz każdy by chciał mieć wszystko bez pracy. A może krucho u nich z czytaniem? Ja sam czytałem tylko posty przez 3 m-ce zanim zabrałem głos na forum.

-Sid-The-Rat=> 07.01.2003 04:29

jestem tu juz dosc dlugo - widze te same pytania nieraz po 40 razy...
i odpisuje - z zadka komentujac - i tylko wtedy kiedy 'zblakana' duszyczka konczy swoj post - "nie chce mi sie szuakc", albo "zrobcie cos"... wtedy mi tez sie nie chce... ale TYLKO wtedy

pamietaj ze sam tez kiedys nic na ten temat nei wiedziales i ktos ci pomogl a nie wysmial

echoo 07.01.2003 04:27

Niestety mylisz się. Jestem w stanie udzielić dobrej rady każdemu, jeśli tylko potrafię, ale jeżeli ktoś zadaje takie głupie pytanie to trudno się nie zdenerwować.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:48.