![]() |
Liteon 52246S i bios 6S0A
Witam
Czy ktoś updatował bios w tej nagrywarce do wersji 6S0A ? Mam w tej chwili bios w wersji 6S04 i nie wiem czy warto. Mam złe wspomnienia z updatu biosu w TEACU x24, kiedy po wrzuceniu biosu 1.0D przestał wypalać SD2.x :-( |
Mam LTR 48246s wersje OEM z firmwarem SID1 (cos niespotykanego) szukam wytlumaczenia, bo nawet gdybym chcial to nie moge wgrac nowego. Programik flaszujacy zabrania - po prostu sprawdza aktualna wersje. Tak sobie to tlumacze , ze to wina tego bo sprzet jest OEM.
Radze - jak dziala to zostaw stary. |
Witam mam te nagrywarke i powiem tak;pierwsze coo zrobilem to uaktualnilem firmware na 6S0A i nic sie nie stalo to jest banalnie proste i moim zdaniem jak najbardziej celowe
pozdrawiam A |
Re: Liteon 52246S i bios 6S0A
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja właśnie zaraz wracam z wersji 6S0A na 6S08 ponieważ w ciagu 3 dni zwaliło mi się 6 płytek seriami 4 i teraz 2 i dalej nie próbuję. Nagrywałem na MediaStorach 32x i nigdy przy prędkości 32 nie zepsuły się, a teraz się psują. Poza tym przy 98% nagrywarka zwalnia u mnie i dzieje się to też u innych (forum CD Freaks). Pozdrawiam Kretek GG:217930 |
Re: Re: Liteon 52246S i bios 6S0A
Cytat:
Jestem nowy na forum więc proszę o łagodne potraktowanie A da się wrócić:o tym programem który obecne liteon daje. W instrukcji pisze, że nie, wiec pytam? Pozdrawiam Szperacz |
Ilość załączników: 1
Cytat:
Masz nagrywarke OEM dla komputerow Siemens-Fujitsu , aby zmienic bios musisz ja potraktowac programem w zalaczniku , a potem mozesz podgrac najnowszy bios . ten model mozesz rowniez przerobic na 52x24x52 bez zadnych problemow |
Re: Re: Re: Liteon 52246S i bios 6S0A
Cytat:
Pozdrawiam Kretek gg:217930 |
wlasnie przeczytalem pare najstarszych postow odnosnie biosow do nagrywarek i Cos mi sie wydaje ze niektorym to ciagle bez wzgledu na to jaki by to firmware nie byl zawsze cos sie nie podoba psuje itd.
Jak moze popsuc cos przez nowy bios w ktorym jedyna zmiana jest dodanie wiekszej liczby nosnikow?? W interesie Litka jest zeby miec dobra renome bo to jest zbyt i pieniadz a nie jakies tam smieszne kombinacje .Wiem ze Sony kombinowalo ale to rowniez przeszlosc |
ja bym updetejtował :) praktycznie nic złego się nie stanie a zawsze może pomóc lub coś poprawić ja mam do dwóch swoch wyplarek najnowsze bioy lubie wgrywać biosy hehehe :)
|
Cytat:
Pozdrawiam Kretek GG:217930 |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:44. |