![]() |
Euro+ da się skopiować. Ja zrobiłem to w Alcohol'u 120% wybierając profil SecuRom *New (v4.x). Chodzi jak oryginał.
|
Re: Słownik Collinsa
Cytat:
opcja "szukaj" ^_^ Pozdrowienia Johnny^_^ |
Słownik Collinsa
Mi sie udało skopiować z pomocą Blind Write'a Suite najnowsza wersja z użyciem DeamonTools. Ale z EuroPlus+ już są kłopoty może ktoś podeśle mi trop?
Z góry dziękuję |
????
Coś nie tak ... odpowiadałem , a posta niet :( . Ponawiam: Collins 2.5 jest zabezpieczony Securomem 4.68.xx . Obraz płyty (kopia zapasowa) wykonałem Alcoholem 120% używając profila A120% tylko ze zmniejszonymi prędkościami do x4!! . Słownik zainstalowałem z obrazu i pracuje normalnie. Dla pewności wypaliłem w A120% ( na CD-RW ) kopię i spróbowałem odpalić słownik tak aby poszukał płyty w napędzie CD. Poszło bez problemu. Profil nagrywania był alcoholowy tylko prędkość oczywiście x4. Wypalałem LG1610. Przepraszam , że nie dałem wcześniej info ale przekonany byłem , że mój post już siedzi na forum.. Pozdrowienia |
Zrobiłem kopię zapasową na LG1610 + alcohol 120%. Nie miałem problemów :)
Sprawdzę co i jak w domku i jutro dam short opis OK ? |
Re: Jak skutecznie skopiować Słownik Collinsa?
Cytat:
|
Jak skutecznie skopiować Słownik Collinsa?
Witam:
Wiem, że temat kopiowania Słownika Collinsa był już kilkakrotnie poruszany na forum, ale pomimo, że przeczytałem wszystkie porady, nie udało mi się wykonać skutecznie kopii zapasowej Słownika w najnowszej wersji 2.5. Mam nagrywarkę Lite-On 52246S, używałem Clony XXL, Profiler'a i CloneCd (wszystko w najnowszych wersjach). Może ktoś podeśle skuteczną poradę. Pozdrawiam wszystkich nagrywających... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:58. |