![]() |
manuale na temat formatu
no wiec krotko i tresciwie:
potrzebuje manuali, informacji, linkow na temat formatowania dyskow i wymazywania z nich informacji za wszelka pomoc big thx :czytaj: |
Witam !
Skromnie bo skromnie ale zawsze coś. Miałem kiedys tak a ksiazke o DOSie wypozyczoną z bibioteki. Była tam opisana szczególowo komenda FORMAT i to czego sie dowiedziałem jest u mnie do dzis. Mianowicie - jesli wprowadzimy do sciezki x:\Format x:/U to zostaną wymazane z dysku formatowanego wszelkie informacje o tym co sie na nim znajdowało przed formatowaniem - przy zwykłym formatowaniu te informacje zostają. Musze Ci powiedzieć ze sie sporo naszukałem i w necie nic nie znalazłem - co prawdza szukałem Komend DOSu. Mam nadzieje ze znajdziesz wieej informacji bo sam chetnie poczytam. |
Mam jeszcze ksiazki do MSDos w oryginale i po polsku. Moze jakichs maly skanik zrobic na twoje potrzeby??? Oczywiscie w zamian za kolejne przygody Kubusia Puchatka!!!!
|
Cytat:
widze ze juz wszyscu to czytali... ale bardzo mi przykro te 14 czesci to narazie wszystko co mam z kubusia puchatka, ale jezeli odpowiedzi bedzie wiecej to pomysle nad zamieszczeniem jeszcze lepszych textow (kubusia puchatka jeszcze poszukam, nie martwcie sie) |
Z OSTATNIEJ CHWILI!!!
JEZELI KTOS UDOSTEPNI MI TROCHE PONAD 300MB NA JAKIMS SERVERZE (I PODA TROCHE INFO O TYM FORMACIE) TO JESTEM SKLONNY UPLOADOWAC MU VIDEO ODCINKI MAGICZNYCH PRZYGOD KUBUSIA PUCHATKA!!! |
poczekaj az wroci majonez :) - a jesli jestes altruista to uzyj e-dysku... - ja mam sporo miejsca - ale nie moge ftpa w domu postawic...
co ci konkretnie o tym formacie potrzebne - piszesz refereat na jakis przedmiot niskopoziomowo-informatyczny (assebler i te sprawy)? czy po prosu chcesz sie pozbyc smieca na dobre?... bo w tej pierwszej kwestii cos bym znalazl u kolegow... |
a widzieliście komendę
FORMAT A: /AUTOTEST || || || nie ardzę pisac format c: /autotest, ablo wpisywac komus taką komendę do auutoexec.bat ;) || i jeszcze robić po tym link do jakiegoś pliku reboot.exe :) || 8) |
Cytat:
info potrzebne mi na referat, ale nie omieszkam uzyc w praktyce|| ale kolegow jesli mozesz to tez popytaj, wszelkie informacje mile widziane co do tego ftp, nikt nie ma troche miejsca na magiczne przygody kubusia puchatka (wersja audiowizualna) P.S. kiedy wroci majonez??? |
coz joba - nieladnie... altruizm sie na dluzsza mete oplaca - pamietaj o tym
a materialow poszukam (za jakis czas :)) majonez wraca w srode |
Cytat:
co to robi? |
Cytat:
ale sprawdź koniecznie na dyskietce, a nie na hdd !!! |
no co jest???
kubus puchatek wam sie znudzil??? dodalem do dzialu "wszystko inne" nowe przygody kubusia puchatka i dalej nic. dodalem mruczanki kubusia puchatka idalej nic. zaoferowalem ze wrzuce na ftp komus magiczne przygody kubusia puchatka na video i ciagle nic! zero odzewu... rozumiem ze NIKT nie ma troche wolnego miejsca na serverze ale czemu nie daliscie zadnych materialow ani linkow o formacie??? |
joba - filmy mozesz wrzucic na www.e-dysk.com - ludzie sie na pewno uciesza...
po drugie - co chcesz wiedziec o tym formacie? bo 'wszystko' to zla odpowiedz - wysztiego nikomu nie chce sie szuakc - a z konkretami to kazdy choc sprobuje... |
dobra chyba dam sobie spokoj...
chyba ze chce sie komus poszukac tego info. od biedy mogly by byc komendy i wytlumaczenie ich dzialania, sposoby formatowania dysqow, opis system MS-DOS itp itd P.S. a jezeli zkladam juz 8 konto na edysq to nie dadza mi blocka na zakladanie kont tak ja w lycosie (bo po zalozeniu 10 daja blokade na nowe konta)? no to moze inaczej. niech kazdy chetny na odcinki kubusia puchatka zalozy konto na lycosie i przekaze mi login i haslo tu linki do odcinkow dam w dziale cdrinfo na weslolo |
tego sie po was nie spodziewalem:
dostalem tylko jeden namiar na konto na lycosie. potrzebuje jeszcze 5 kont zeby uploadowac kubusia puchatka. plis pomozcie ja nie moge juz zakladac tam kont link do lycosa |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:47. |