![]() |
Cytat:
|
690....691...
Jest niezle, nawet bez tych automatow. Jak tak dalej pojdzie to i tak CDRinfo wygra 8) |
T prawda, sprawa dosyć ryzykowna.
Po dłuższych rozmyślaniach ;p , stwierdziłem, że nie warto ryzykować z takim automatem, a poza tym będziemy mieli o wiele większą satysfakcję, jeśli bez pomocy jakichkolwiek "dodatków ulepszających" ( czyt. automaty, banner'y, etc...) CDRinfo będzie na pierwszym miejscu. Tak mi się wydaje. No chyyyyba, że ktoś napisze skrypt, który będzie 'działał' nierównomiernie w przedziale od 30 do 60 minut, z dokładnością do jednej sekundy :) . Nie znam się na tym, ale myślę, że jest to bardzo trudne do zrobienia. :blee: A więc nie pozostaje nic innego, jak dalej klikać na stronkę, wysyłać e-mail'e reklamowe lub reklamy przez GG :) PS"" 646 głosów - całkiem nieźle, aczkolwiek ... ;) :)"" |
Cytat:
|
cholerka pisze taki mały automacik - tylko myslałem ze dostałem bana bo nagle przestał mi działać, a okazało sie ze nasz serwer wyciagnał kopyta 3 raz w ciagu miesiaca - cholera cos sie popaliła ale jeszcze niewiemy co albo hdd albo płyta albo pamiec ... procek .... karta sieciowa
no i co ile odswierzanie robic czytałem ze co 15 min mnie po nawet 20 wyskoczył bład ze za czesto wiec ile mozna tak 30min? no i przydało bysie zrobic taki bannerek ze otwierajc cdrinfo - otwiera sie automatycznie głosowanie a co ;) |
Cytat:
|
Kazdy z Was jest taki dobry, a nie potraficie napisać prostego skryptu :D
Ja nie umiem profesjonalnie robić www toteż skleciłem coś na prędce. Jeżeli macie ochotę i umie ktoś z Was to napiszczcie np. w PHP skrypt, który losowo w przeciągu od 20 do 30 minut odświeża/otwiera strone z tym konkursem. Skrytykowac jest łatwo a już zrobic coś samemu to tochę trudniej. Przecież ten automat.html to nic innego jak pop-up window, który sie odświeża co 20 minut. czekam aż ktoś coś wymyśli i będę sie mógl nauczyć czegoś ciekawego :) |
Na gwiazdkę dzieciaki dostały komputery i teraz kopiują sobie pokemony.
|
przeciez nie pisze ze zle swiadczy - tylko zastanawiam sie nad przyczynami - przeciez jeszcze w listopadzie zdarzalo sie ze bylo pusto w ciagu dnia...
|
Ja odrabiam zaleglosci poswiateczne :)
A tak btw Sid gratuluje awansu :) |
To że rośnie zainteresowanie świadczy tylko dobrze o całym serwisie.
|
w sumie - dzis ok 14 jak zagladem tu z uczelni stron aladowala sie 2 (dwie) minuty...
koszmar czy nie zauwazyliscie naglego wzrostu zainteresowania forum? srednio 20+ w godzinach normalnych... |
Widzę, że znaleźliśmy sobie nowe godziny na dyskusje(przynajmniej łącze jest teraz mniej obciążone i strona się lepiej otwiera).
|
mnie to sie tez srednio podoba... ale coz...
banner by sie przydal na stronie - nie powiem, ale tu juz ten moj announcement wystarczy automaty radzilbym odstawic - albo zrobic je DOBRZE |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:17. |