![]() |
Nba Lve 2003
Mam problem z ta gra, o toz mam wersje koreańską. Czy jest mozliwosc zmiany jezyka na ang? Jesli tak , to prosze o podeslanie mi tych plikow jezykowych
Z gory thk |
a moj email wojta-s@wp.pl
|
Ilość załączników: 1
to jest plik rejestru ode mnie i w linijce language mam english uk, tylko uwazaj przed wpisaniem tego do rejestruj edytuj to i pozmieniaj pare opcji ktore zaznaczylem na rysunku
|
he he! koreańską? tzn., że wszędzie w menu gry widzisz taką sieczkę ? no ładnie! skad Ty to ściagnąłeś ? a moze masz rodzinę w korei ? ;)
a tak poważenie to czy instalator też jest w tym języku? A moze wiesz, które pliki są plikami jezykowymi na cd z grą?, bo ja nie mam możliwości spr. tego teraz... |
Ilość załączników: 1
JAK ZADZIALA TO NAPISZ ALE NIE OBIECUJE
|
Cytat:
|
nie wiem ale kiedys w starszych gierach wystarczalo to zrobic! Ale raczej w tej nie pomoze ;( nie wiem. Zobaczymy.
|
<do JULKA>
Widze, że masz RAMBUS-a! :o Jak ci się sprawuje i jaki typ tej pamieci posiadasz ? |
Ja mam NBA 2003 ,ale zawiodłem się na niej.Owszem fajnie jest pograć , powsadzać (bez skojarzeń).GRa nudzi się po zagraniu 15 - 20 meczy no chyba ,że ktoś jest zagorzałym fanem ;p
|
Witam
Sora ze dopiero teraz sie odzywam. (Duzo nauki i w ogole :P ) Kasprzak-->Niestety nie dziala, pozostaje mi popykiwac w kor. wersje;) LeWaP-->Rambusy (2x256mb i 2x64mb) sprawuje sie wporzo, nie polecam jednak korzystania z nich na Windowsie Me. Najlepiej na XP |
Cytat:
|
Cytat:
:'( :'( |
w taką też da się grać :))
|
Cytat:
Jesli ktos ma Me, namawiam aby wyrzucil tego smiecia i spokojnie instalowal XP. |
ME to troche niewypał, połowe gier na nim nie chodzi,
wneriwa mnie jego "stabilność" Zdecydowanie wole 98 niż ME Ale XP - najlepszy Ciekawe jaki będzie Longhorn ??? ??? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:14. |