![]() |
SEBAwl z calym szacunkiem ale uwaznie nie czytasz chodzi mi o wszystkie plyty (glownie nagrywam filmy) jak zblize sie do kololo 81min to nagrywara wypala do konca (w nero i winoncd) i na 99% staje i tak czeka i czeka (dioda czerwona sie pali) i wtedy pomaga tylko restart a odziwo plyta jest cala poprawnie nagrana
|
Nagrywaj płyty audio z prędkością od 4x do 8x (tak jest zalecane). Gdy będziesz nagrywał z szybciejszą prędkośćią, to odtwarzacze audiu (np. wieża) będą miały problem z jej odczytem.
|
nagrywam w dao
|
Cytat:
|
sprawdzalem wczesniej w nero cdspeed wczesniej i wychodzilo na to ze powinno sie zmiescic wiec sam juz nie wiem;( ale na niektorych x-powerach wyskakiwal max nagrania nawet okolo 33min a nero normalnie leny komlet danych (700mb) nagrywalo sprawdzalem potem scandiskiem nero i caa plyta zielona
|
Re: Litek 48125s a overburning
Cytat:
Co do tych X-Powerów nie polecam. Sam na nie nagrywałem i nie jestem zadowolony; przede wszystkim są słabe pod względem szybkości powstawania rys. |
Litek 48125s a overburning
No wlasne mam dziwny problem co prawda nagrywalem na slabych plytkach (jakies X-Power) i gdy nagrywam okolo 81minut danych to plyta sie poprawnie nagra ale wiesza nagryware:) i program w ktorym nagrywam (Nero i Winoncd 6.0) pomaga tylko restart. Mam jeszcze teac-a w54e i nigdy nie mialem z nim problemu nagrywal nawet 81:40 na zwyklego platnuma
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:31. |