![]() |
dogrywanie audio
mam 2 pliki wav, ktore chcialbym nagrac na plyte, aby sluchac ich na wiezy. problem w tym, ze po co mi plyta z dwoma plikami, skoro wejdzie duzo wiecej. a np. w nero nie mozna dogrywac utworow do plyty audio, a gdybym wybral profil 'cd z danymi --->utworz plyte zawierajaca dane', to taka plyta chyba nie zadziala na wiezy? wiec czy istnieje jakis sposob, aby mozna bylo pozniej dograc jeszcze jakies inne wavy?
|
a może wykorzystaj cd-rw:)
|
Poprawcie mnie jeśli się mylę, ale ostatnio było coś na temat wielosesyjnych płyt audio na forum. I chyba było powiedziane, że na sprzęcie audio możliwe jest odczytanie tylko pierwszej sesji.
Pozdrawiam :) |
;) ehh ehh...znów powtarzające się tematy...:buu:
Proszę korzystać z opcji <szukaj>...jest sprawna w 100%. |
Jak wspomniał Yarecky skorzystaj z płyt CD-RW.
Tylko jedna uwaga - niektóre wierze nie radzą sobie z poprawnym odczytem tych płyt :( |
po pierwsze: szukalem i nic nie znalazlem, bynajmniej nie w tym temacie. moze niedokladnie szukalem, ale przejrzalem pare watkow i nic nie bylo. po drugie: wiem, ze wieza czyta tylko pierwsza sesje, ale czy jest jakis sposob, by zostawic ja OTWARTA? bo jak mowilem nero zawsze zamyka plyty audio. co do CDRW, to moja wieza ich nie czyta.
|
Z tego co widzę to sam odpowiedziałeś sobie na pytanie.
Skoro wieża czyta tylko pierwszą sesję i jak na płycie nagrasz pierwszą sesje i jej nie zamkniesz, czyli po jakimś czasie dograsz dane na płycie-tym sposobem utworzysz 2-gą sesję-to wieża jej i tak nie odtworzy. Wniosek - chyba się nie da.:( Wow, trochę to zagmatwanie napisałem ale chyba da się zrozumieć. |
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:56. |