Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   ACDSee (https://forum.cdrinfo.pl/f5/acdsee-15063/)

sobi1 08.01.2003 00:46

ACDSee

Może wie ktoś z forumowiczów, gdzie znajde ACDSee 5, ale taką wersję która do zainstalowania nie wymaga połączenia z internetem? Z góry dzięki za pomoc

+++LeWaP+++ 08.01.2003 01:30

ta najnowsza acdsee jest do d.. bo długo się włącza

lepiej już infran view stosować - całkowice free

sobi1 08.01.2003 03:18

Dzięki za sugestie.Spróbujemy.

bgn 08.01.2003 12:00

Cytat:

+++LeWaP+++ napisa***322;(a)

albo XnViev - tez free i po polsku.Install
URL: http://www.xnview.com lubb
..u mnie na e-maila ( ok.4,5 mb)

Remix 08.01.2003 15:43

Cytat:

chyba tylko u Ciebie.. u mnie laduje sie natychmiast, a IrfanView jest strasznie prosty i nie da sie ustawic takiego widoku jak w ACDSee

Cytat:

Może wie ktoś z forumowiczów, gdzie znajde ACDSee 5, ale taką wersję która do zainstalowania nie wymaga połączenia z internetem? Z góry dzięki za pomoc
mam kilka roznych wersji nawet nazywaja sie Retail - fakt zadnego keya nie trzeba ale KAZDA LACZY SIE Z NETEM !!!

bgn... powiedz cos wiecej o tym XnWiev bo czytalem na necie ale wole opinie uzytkownika :)

Zetoxa 08.01.2003 15:47

Cytat:

remix napisa***322;(a)

bgn... powiedz cos wiecej o tym XnWiev bo czytalem na necie ale wole opinie uzytkownika :)

... może ja, zanim odpowie bgn, jest bardzo szybka, po polsku, widzi więcej formatów niż acdsee i wykonuje wiecej konwersji niż wyżej wspomniana, zainstaluj sam zobaczysz, całkowicie darmowa. :)

Laser 08.01.2003 20:06

Witam !

To moze ja sie tesh wtrace - wg mnie najlepsza przeglądarka z serii ACDSee jest wersja 3.1 - stablina / wersje wczesniejsze potrafiły sie zawieszać przy szybkim przeładowywaniu grafik /

Uzywam tej wersji od pocztaku jej istnienia i nie mam zamiaru sie narazie na nic przesiadac

Pozdrawiam

Y@nkee_PL 08.01.2003 22:13

Cytat:

+++LeWaP+++ napisa***322;(a)

mi odpala natychmiast, nie mam zadnych problemow ( wersja Power Pack RETAIL :fiu: )

+++LeWaP+++ 08.01.2003 23:37

Cytat:

Laser napisa***322;(a)
Witam !

To moze ja sie tesh wtrace - wg mnie najlepsza przeglądarka z serii ACDSee jest wersja 3.1 - stablina / wersje wczesniejsze potrafiły sie zawieszać przy szybkim przeładowywaniu grafik /

Uzywam tej wersji od pocztaku jej istnienia i nie mam zamiaru sie narazie na nic przesiadac

Pozdrawiam

zgadzam sie z toba calkowicie

infranview zajmuje najmniej z tych wszystkich przegladarek

a najnowsze adsee to juz kkombajny sie z nich robia powoli ;p

upieram sie nadal ze nowa acdsee chodzi gorzej od 3.1

przemas 09.01.2003 01:07

a dla mnie i tak infranview rulez! kiedyś stosowałem acdesee ale to było dawno dopóki nie znalażłem infranview...

bgn 09.01.2003 08:55

Cytat:

Zetoxa napisa***322;(a)
... może ja, zanim odpowie bgn, jest bardzo szybka, po polsku, widzi więcej formatów niż acdsee i wykonuje wiecej konwersji niż wyżej wspomniana, zainstaluj sam zobaczysz, całkowicie darmowa. :)
nic wiecej do tego dodac nie moge, od czasu do czasu sciagam sobie nowa wersje , moge tylko dodac, ze koljnosc u mnie byla nastepujaca
ACDSee ,potem Infran Viev, potem XnViev

paput2000 09.01.2003 09:02

Co prawda do niedawna używałem ACDSee w wersji 3.1 i uważałem go za najlepszy, lecz niestety czasami podczas długiej pracy przestawał działać stabilnie (np. niemożliwość przeciągania obrazków). Musiałem przekonać się do nowej wersji z pakietu bodajże 5.01 i jestem w pełni zadowolony. Nie jestem w stanie korzystać z innego programu, ponieważ bardzo przywykłem do jego interfejsu i logiki działania.

bgn 09.01.2003 09:29

nie namawiam, ale logika dzialania jest w zasadzie taka sama we wszystkich w/w przegladarkach grafiki

paput2000 09.01.2003 09:39

Cytat:

bgn napisa***322;(a)
nie namawiam, ale logika dzialania jest w zasadzie taka sama we wszystkich w/w przegladarkach grafiki
No tak, ale w ACDSee podoba mi się możliwość i dowolność kształtowania pulpitu i to jest to co lubie.
W InfranViev takiej możliwości nie zauważyłem, a XnViev nie używałem.

Sprezyn 09.01.2003 10:26

Ja uzywam Power Packa acdsee 4.0
i tez jestem zadowolony. Szczegolnie
podobaja mozliwosci wysylania fotek:czytaj:
Ciekaw jestem, czy te dwa pozostale
programy tez maja takie funkcje??
Tzn automatyczne zmniejszanie fotek,
dzielenie na kilka wiadomosci?

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:31.