![]() |
Cytat:
:fiu: |
heh - :glaszcze: - nikt nie ma pretensji - bo w sumie wszystko dziala tip-top
:) |
Powiem tak: zlamerzylem cos i tyle... nie bede mowil co bo juz sie czerwienie hehe
Pozdrawiam Misiek4 |
a sie jakos zmienilo samo - juz sie nie zmieni misiek sie o to postaral
|
a moge tak z czystej zadzy wiedzy zapytac co sie stalo ze kasowani postow bylo znow niemozliwe?
|
Cytat:
|
heh brzuszki spoznilem sie z odpisywaniem
|
brzuszki sprawdzilem wlasnie i mam mozliwosc kasowania postow bedac zalogowany jako zwykly uzytkownik
/Majonez |
Cytat:
|
maly zonk - sprawdz jeszcze raz :)
Pozdrawiam Misiek4 |
Cytat:
????????????????????????????????????????!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!11 ale fakt - jest wesoło. A mordki nie chcą się lokować za kursorem,ale nie jestem drobiazgowy Wiadomość systemowa Nie posiadzasz uprawnień by obejrzeć żądaną stronę. Może tak być z kilku powodów: Próbujesz edytować czyjąś odpowiedź lub chcesz dostać się do funkcji administracyjnych. Jeśli próbujesz zamieścić odpowiedź na jakiś temat: Twoje konto może jeszcze nie zostało uaktywnione albo zostało z jakiś względów zablokowane. Zalogowany Użytkownik: brzuszki [wyloguj] Hasło wyleciało z głowy? Teleport: Wybierz jedną z poniższych pozycji: -------------------- Prywatne Wiadomości Panel Użytkownika Kto jest na Forum Wyszukiwarka Strona główna Forum -------------------- Forum-- Ogłoszenia i komunikaty-- Propozycje, sugestie, błędyDyskusje-- CDR Forum-- CDR Zabezpieczenia-- DVD/VCD Forum-- Kupię/Sprzedam/Zamienię-- Off topicCDRInfo na wesoło < CDRinfo.pl > | Wyloguj Powered by: vBulletin v2.2 Copyright ©2000, 2001, Jelsoft Enterprises Limited. |
pozmienial - ale juz jest ok.... sorka.. :|
Pozdrawiam Misiek4 |
wg mojej wiedzy posty da sie usuwac...
chyba ze ktos po cichu pozmienial to i owo - zaraz zapytam majoneza |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
A miala byc taka mozliwosc^_^
Chyba istnieje tu opcja ograniczonego zaufania:D do userow. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:50. |