![]() |
Cytat:
|
Re: Testy próbne w GIMNAZJUM
Cytat:
Tylko ja nie maiłem tego testu........... Dopiero bedzie pod koniec lutego! Wy już go mieliście:o Może zarzucicie jakies pytania?? |
mnie czeka dopiero za rok :) :)
|
jestem pod ogromnym wrazeniem bdb ( bo na studiach nie ma cel )
dla całości wystarczyło podać ze jest to cząsteczka kątowa ale naprawde duże brawa :fiu: :fiu: :fiu: |
Oczywiscie czasteczka b. :)
0 H/\H O ile sie nie myle jest to dipol. Wizania maja byc ulozone pod katem 104,5 stopnia. Wiazanie takie nazywa sie spolaryzowanym (polarnym). Jaka ocene dostane Panie profesorze Sniper :P :P :P :P |
testy z gimnazjum - pozwole sobie na wywód z mojej strony buachcahcacahcachachach - sorki ale te testy to bułeczka przeglądałem w gazeci te testy mata pikus a te dotyczace literatury to jak 11 lat temu zdawałem do szkoły sredniej były o głowe trudniejsze - na cóż obniżamy poziom do poziomu unii - tak pozatym z netu kiedys sciagnelismy pytania na uczelnie (!!!) angielska - nazwy nie podam ale pewno niektórzy moga sie domyslic :
te które pamietam 1.podaj długosc 1 prostej w trójkacie znajac katy 90/45/45 i 2 długosci poków ;))) 2. podaj brakujacy kat w trójkacie znajac 2 katy choinka myslałem ze wiecej pamietam z fizyki tez były tak trudne no i dla udupienia pewno było jedno pytanie zeby nie odpowiedzieli przypadkiem x. Jaką czasteczka jest czasteczka wody ibyły 2 rysunki H--O--H oraz O H/\H no ja sie przy tym ubawiłem - i mały konkurs jaka czasteczka jest czasteczka wody (a czy b) i jak takowa sie nazywa - nadmieniam ze bez taaaaaakiej wiedzy na studiach z chemia nie macie czego szukac ;))) |
Cytat:
|
HEHHEH testy z gimnazjum :D :D :D :D HAHAHAHAHAHAHA :)
|
O tak, matematyk byl duuuuzo trudniejszy od humanistyka...
|
matematyczno-przyrodniczy duzo trudniejszy!!!
Np. Ja nie mialem jeszcze z cieplem wlasciwym ;( To z tymi szklankami tez bylo glupie!Zobaczymy jakie beda wyniki dobrze ze to tylko probne. Ale oceny z polaka mi wpisze. Z matmy mowila ze nie! |
Nie było tak źle,matematyczno-przyrodniczy dużo trudniejszy jak dla mnie.... dzisiaj wyniki w wyborczej byly podobno, nie wie ktos czy jest ten artykuł w necie ?:czytaj:
|
Testy próbne w GIMNAZJUM
Koledzy gimnazjalisci jak wam poszedl test?Moze troche glupie to pytanie ale tak chce tylko sie rozeznac. Pewnie malo jest tych gm ale wiem ze np. tomgoo)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:16. |