![]() |
:: głosujecie na cdrinfo.pl ::
nie mogę patrzeć jak inni sobie nabijają punkty głosowania automatycznie
to jest niemozliwe żeby str. napisy zdobyła dzisiaj od 8.00 ponad 500 głosów !!! w normalny sposób zróbcie cos z tym ! http://forum.cdrinfo.pl/attachment.php?postid=91440 |
ja tez nie moge na to patrzec ;(!!!!!
Moj pomysl trzeba wykorzystac a dzieki tobie +++LeWaP+++ to moze sie skonczyc eXtra sciagnijcie to ci co maja stalki i zostawcie!!!!!Wlaczone!!!! ja mam modemik ;( |
a sa jakies inne sposoby zeby oni mogli zrobic jakis przekret czy tylko np. automaty co 20 min
|
moga zrobic taki myk ze alias www.napisy.pl prowadzie NAJPIERW do strony z glosowaniem a POTEM dopiero na wlasciwa strone - i da sie to zrobic tak ze pozornie tego nie ma...
i jeswt to k...o dobry automat |
Re: :: głosujecie na cdrinfo.pl ::
Cytat:
|
Cytat:
|
po pierwsze nie umiem - po drugie na to musialby sie zgodzic misiek ktory jest umiarkowanym zwolennikiem tego konkursu - konkursu w tym kto lepiej kantuje na glosach
info o glosowaniu dalem w announcemencie - nie wiem co moge zrobic wiecejj nie popieram metody lewap'a - zlapia go i tyle - gosy oddawane DOKLADNIE co jakis czas sa tak podejzane ze az boli... jesli tylko komukolwiek bedzie sie chcialo sprawdzic |
to i tak nie jest zawsze równe 15 minut ! :)
co do umieszczania na forum redirecta :) albo pop-up albo baneru to trzeba rozmawiać z adminem... SID do dzieła |
misiek sie nie zgodzil - pytalismy go juz 2 dni temu
|
o niedobry ((
trudno ;p to tylko jakaś jama :) i do tego info ^_^ |
A do pierwszego miejsca w kategoorii coraz bliżej :D
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:13. |