![]() |
wklejanie textu na czatach
czy jest sposob na wklejenie tekstu z notatnika na czat WP , Onet , Interia .Zwykle ctrl + v nie dziala :( .Pytam sie bo widze ze niektorzy to potrafia albo pisza z szybkoscia odrzutowca:cisza: .
|
Nie wiem jak to wygląda na innych czatach, ale na WP nie można wklejać tekstu, za to klawiszem strzalki w gore masz dostep do kilku ostatnio wpisanych swoich zdan - mozesz je powtarzac.
Co do pisania - osoby piszace bez polskich liter i czesto bywajacy na czacie zazwyczaj po krotkim czasie umieją pisac naprawde bardzo szybko :) |
pamietam moje pierwsze kntakty z nete na uczelni na irc-u takim linuksowym to był wypas tam sie nawalało szybko bo inaczej kiszka wypadało sie z tamatu - teraz juz dawno nie bawiłem sie w irca cokolwiek
no i latka robia swoje człowiek sie starzeje ;))) - teraz to mam raptem (sprawdzane mistrzem - ale wg mnie jest on niewiarygodny ok 190 ) |
Ja przez rok to nauczyłem sie pisać gapiąc sie w monitor ;) :fiu:
|
Cytat:
|
Ja tam nawyk szybkiego pisania wyrobilem poprzez gre w Starcraft na cheatach :P
a odnosnie wklejania swojich wypowiedzi to kiedys udawala mi sie taka sztuka, tylko ze wtedy cos mi sie windosowska java knocila i zaistalem jakies "inne" javy :) mozliwe ze byl to bug ale bardzo przydatny :chytry: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:52. |