![]() |
Winoncd 5 Pe
mam problem z tym programem, po instalacji w WIN NT dziala tylko DIRECT CD, (pod 2000 nie), natomiast po kliknieciu w ikone nic sie nie dziej (przez kilka sek. klepsydra i nic), restartowanie kompa oraz service pack i drivery nic nie daly. Czy ktos moze pomoc?
|
Problemy pod NT może powodować wirtualny napęd CD-ROM. Spróbuj odinstalować WinOnCD i zainstaluj bez wirtualnego napędu.
|
Tak tez probowalem i nic
|
Zostaje jego wyłączenie w menadżerze urządzeń. U mnie też były odpały z WinOnCd 5 PE (co prawda pod XP), wersja 6.0 PE rozwiązała wszystkie problemy
|
A skad sciagnac 6.0? (jesli mozna tu zapytac)
|
Tego niestety nie wiem bo dostałem od kolegi już wypaloną płytę. Sam nie ściągałem.
|
Cytat:
|
U mnie nie dziala Edonkey a nie moze ktos wystawic na FTP? ALbo podac link
|
Ludzie powiadają, że do windows 2000 trzeba ASPI. Jest do ściągnięcia na www.cdrinfo.pl
|
Dzieki za fatyge ale bez ASPI to nic wczesnijeszego by mi nie chodzilo. Czekam na dalsze podpowiedzi. Jednak napalilem sie na 6.0.
|
Miałem 6 ale wywaliłem ją i wróciłem do 5. Co do Win NT - jaką wersję miałeś IE? Pełna wersja Winona miała najnowszy (w dniu wydania) IE, może to coś wadziło?
Instalowałes poprawki do wersji 5? |
Re: Winoncd 5 Pe
Cytat:
Pozdro MinX |
Re: Winoncd 5 Pe
Cytat:
tak mi sie dzialo gdy przy pierwszym odpaleniu Winona (swiezo po instalce) mialem plyte w nagrywarce, problem usunalem uruchamiajac Winona (swiezo po instalacji) bez plytki w nagrywarce wieszanie sie moze byc powiazane z wykrywaniem typu nagrywarki przy pierwszym uruchomieniu, a plyta to uniemozliwiala, przynajmniej tak mi sie wydaje |
Re: Re: Winoncd 5 Pe
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:35. |