![]() |
bukmacherstwo
witam.
czy ktos tu jest hazardzista??? jak tak co co najczesciej obstawiacie??? no i oczywiscie czy wygrywacie??? |
niewierze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nikt tui nie jest hazardzista?????? |
Cytat:
|
Re: bukmacherstwo
Cytat:
|
Chester - fan PTB ?
ja czasmi sobie zagram... a obstawiam tylko piłke (czasmi kosa) i przede wszystkim lige niemiecką, polską [ :D ], hiszpanską, angielską... oraz europejskie puchary... nigdy nie biore Realu i ligi francuskiej... |
no tutaj to sie troche zgodze.ja nigdy nie stawiam na lige plska,francuska,wloska i hiszpanska.
czesto zato stawiam na holenderska,szkocka i angielska:) nba juz bardzo rzadko.wczoraj wygralem stawiajac na eurolige. |
Cytat:
|
wygralem 80pln.moze to nie jest duzo ale zawsze cos.
dokladnie lige szkocka mozna latwo obstawic!! chociaz ostatnio celtic gra nienajlepiej |
Ja czasem gram i obstawiam na angielska,hiszpanska,włoska czasem inne ale rzadko cos wygrywam:(
|
Kiedyś trochę obstawiałem, czasem coś wygrałem, ale w sumie byłem do tyłu i dałem sobie spokój. Stawiałem na piłkę nożną i skoki (wtedy Małysz był jeszcze pewniakiem). Fajnie stawiało się na bardziej "egzotyczne ligi" (np. turecka).
|
ale trudno to trafic..........................
lepiej obstawiac szkocka:) |
Cytat:
|
Cytat:
np. za postawione 100 zł wygrasz 140 zł (a wcela nie jest powiedziane ze Celtic i Glasgow wygra) |
no wiesz.celtic i rangersi wygrywaja 95% swoich spotkan.
wiec raczej sie olaca.zreguly typuje to z kazdej ligi kolejke. oczywiscie ze da sie postawic 1000pln na jeden mecz. nba juz przestalem obstawiac bo za duzo jest niespodzianek. jesli chodzi o kosza to latwo trafic puchary europejskie no i czasem polska lige PLK.latwo trafic holenderska lige i szkocka. tam latwo trtafic.czasem obstawiam z kolejki 4 mecze a czasem obstawie wszystkie. zreguly gram za 2zl.wydaje 10pln a wygrywam 80zl. oplacalne.tylko trzeba sie troche znac. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:32. |