![]() |
Pisz na maila :)
|
a kij z tematyka :D
no dobra to jak sie umawiamy z ta wymiana? na maila czy jak? aaaa zapomnialem dodac... strony.wp nie widza gif'ow i jpg'ow wiec jak chcesz mi dac banner to daj mi tylko odnosnik do niego :) |
OK -chetnie wezme-ale uprzedzam-moj serwis nie jest o tematyce komputerowej :P
|
OK wymiana bannerow to dobra sprawa... mam juz jeden ale zrobie lepszy i wtedy sie zgadamy no chociaz moge Ci dac ten...
|
Re: Ocena stronki vol. 2
Cytat:
|
Zalecam nadawanie stronie głównej serwisu nazwy index.htm lub index.html. Jest to powszechnie przyjęta praktyka w Internecie. W ostatnich latach stosuje się także default.htm lub default.html.
A kolorystyka podoba mi sie. |
Aha a te ramki to mogły by być... Menu bylo by nieruchome... 8)
|
mnie troche od tej stronki oczy bolą, u || robisz czy co ?? ^_^ ^_^
|
Ilość załączników: 1
czyzby kolejna literowka ???
nie jestem piewien co masz tu na mysli, ale chyba chodzi o czarna dziure :P |
No teraz owiele lepiej8)
Podoba mi sie... |
dzieki Yankee nie zauwazylem tego
Zbysiu.. zrobilem juz rewelacyjne buttony i banner i head text ale jest maly problem a w zasadzie duzy!!!! nazwy sie zgadzaja jak juz wspominalem wczesniej jpg to jpg a nazwa to nazwa tylko ze serwer wp nie widzi moich obrazkow :( widzi wszelkie inne pliki: html, htm, js ale obrazkow nie widzi :( strasznie zly jestem bo juz dawno bym swoje grafiki pozamieszczal i fotki ale nie da sie :( komendy pisze dobrze, nazwy sie zgadziaja, adres tez... nie mam pojecia co jest nie tak :( juz powoli zmieniam adres na remixwujek.of.pl czekam tylko na aktywacje konta |
Widze ze nie korzystales z XaryWebStyle mowie ci sproboj
a naprawde strona zacznie sie lepiej podobac innym!! Jak juz ktos wczescniej wspomnial - kolorystyka jeszcze do zmiany ;p Poza tym wszystko jest ok tylko jeszce to menu (zobacz w Xara jakie mozesz sobie menu zrobic w 2min) twoje to pikus!! |
Ilość załączników: 1
masz blad, uzyles angielskiego slowa i w nim sie walnales
|
Cytat:
np: nazwa.jpg to nie to samo co nazwa.JPG |
Cytat:
banner - no jak moglbym nie zamiescic banerka CDRinfo.pl???!!! aa i jeszcze jedno... wrzucam obrazki na serwer wp i maja one adres http://strony.wp.pl/wp/gunplay/nazwaobrazka.jpg ale jak chce jakis zamiescic na stronce no ich nie widzi :( co to moze byc? dodam, ze nazwy sie zgadzaja, kod html tez, w regulaminie wp nie ma wzmianki o obrazkach... nie wiem co jest :( |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:39. |