![]() |
bu bu buuuuuu
ale istniej szansa ze ludzie jeszcze nie zorientuja sie o co chodzi (naiwniak) no to dodajmy jeszcze autora ;) |
Cytat:
czyzby z alicji po drugiej stronie lustra ? ;) |
pewno za młodzi sa na forum zeby to wiedziec ale zauwazyłem ciekawostek jest teraz 2:56 a jaka wskazuje zegar (ten z boku który pokazuje godzine nadania postu ????? )
|
;)))
z czego ten cytat???? majonez cicho !!! dodam ze nie z matrixa ( tzn tez było ) ale cytat jest z pewnej powieści nacpanego autora - notabene nie zmeczyłem ksiazki ja mam rozum poukładany normalnie ;) |
kic kic hehehee
|
follow the rabbit
|
a największa na tarczy (przynajmniej w aktualnych czasach)
|
a owszem moze. byloby to nawet wskazane, byle umiejetnie i na podpuche. moze sam zaczne puszczac bajery... :D :D :D
tak na marginesie, sztuka jest wychodzic z opresji na tarczy, a glupota pod tarcza :czytaj: |
co czy byly moderator nie moze sie teraz troche zabawic :D
|
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu |
hehe rozgryzles mnie
nie mam zadnego z nich takei sobie zamieszanie robie :D nawet jakbym mial to i tak czekalbym na premiere i do kina poszedl |
hmmm...
"[...]Do konca listopada 2003 roku, czyli daty premiery "Rewolucji", firma[...],zajmujaca sie efektami specjalnymi, a wraz z nia szesc innych firm od efektow specjalnych, beda musialy wykonac 2500 scen, na ktore normalnie potrzebowalyby prawie trzy lata[...]" wiec filmu tego jeszcze w wersji finalnej nie ma...:czytaj: |
jakby to powiedziec pierwszego matrixa mialem jakis miesiac przed premiera w stanach
te mam szybciej a dlatego ze nakrecili dwa na raz |
Cytat:
|
i jednego i drugiego matrixa juz ogladnalem tzn czesc 2 i 3
i powiem ze faktycznie sa w kazdym super scenki ale poza nimi troche sie nuda zrobila - niestety czesci pierwszej nic nie pobije ale mimo wszystko polecam - warto ogladnac |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:25. |