![]() |
Jeśli kogoś to jeszcze interesuje to znalazłem odp. na moje pytanie dotyczace daty. Więc przeglądając stronke producenta mojej płyty głównej (DFI AD77 Pro) natchnąłem się w dziale FAQS na takie pytanko:
"Why my AD77 based system can not roll the date to year of 2003 ? Is there any solution ?" Niestety odpowiedz brzmi: "Please download the BIOS date newer than 2002-Dec . " Ale wpadka ze strony producentów :-))))) |
Re: Re: Re: Re: Data 2002
Cytat:
|
Re: Re: Re: Data 2002
Cytat:
wyslij jeszcze raz -PM lub maila na link z podpisu |
Re: Re: Data 2002
Cytat:
|
OKI Jak sie zdecydyje zmienić nazwe użyt. to dam znać ale zastanowie się jeszcze ...bo widze że nie jest taka zła :):)
Cytat:
|
Re: Data 2002
Cytat:
1. zakladasz nowego usera i po problemie - podeslij tylko info to skasuje to stare konto 2. teoretycznie moge ci zmienic nazwe usera na cos innego - jezeli chcesz to wysli do mnie PM ze szczegolami |
admim moze ci zmienic nazwe - mozesz napisac do mnie, mozesz zlapac kogos z: Misiek4, Bartez, SoBal, BD, Majonez, Zbieg12 i ich o to poprosic - tylko nie wiem po co bo twoja jest calkiem calkiem...
a co do daty to nie wiem... |
Data 2002
Otóż mój problem polega na tym, dopiero dziś zauważyłem, że system pokazuje mi date 2002 rok. Po zmianie na 2003 i restarcie kompa znowu jest 2002. W biosie jest to samo, wejde zmienie date na rok 2003 zapisze zmiany zrestartuje kompa wchodze ponownie do biosu a tu data 2002. Dziwne to jest bo inne opcje bios normalnie zapisuje. Niemam zielonego pojęcia co to może być moze ktoś mi pomoże ? Z góry dziekuje
POZDRAWIAM PS> Tak poza tematem czy jest możliwość zmiany nazwy użytkownika |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:38. |