![]() |
Windows Xp Home Corporate >>??<<
Witam !
Gdzies pod jednym z podawanych przez Was linków do krain megabajtami płynacych znalazłem link do Windowsa Xp Home corporate tyle ze w wersji ANG, No i teraz mam pytanko. Czy takie cos wogóle istnieje / z tego co mówiliscie to corporate wymaga tylko klucza i nie trzeba pietnascierazy sie "rejestrowac" w taki czy inny sposób ;) . Prosze o wypowiedzi! PS: Jesli jest ktos w posiadaniu tagiego softu w wersji PL bez zadnyc Ruskich udoskonalen to prosze o kontakt w celu wymiany doswiadczeń i sugesti. / trzeba by kiedys tego XP wytestować:chytry: / Pozdrawiam |
microsoft wypuścił trzy wersje XP:
Pro Home Corporate (Pro) - to jest tylko professional bez rejestracji nie wiem skąd ten Home Corp, Microsoft nigdy takowego nie wypuścił, mysle ze jakaś "ruska" podpucha :) ściagniesz i na 99,9% będzie to zwykły Home albo Pro Corp. Zresztą, po co microsoft miałby robic home corporate? corporate jest wersją dla dużych firm, usunięcie rejestracji jest po to aby ułatwić instalację na dziesiątkach/setkach komputerów, no i tacy goście potrzebuję wersję Pro, bo co, może oni w domu siedzą? ;) ponadto w pro jest kilka bajerow do sieci których nie ma w home (bo po co to komu w domciu jak to do firm dużych) podsumowując, Home Corp według mnie nie istnieje, i to byłby bardzo bezsensowny krok ze strony microsoftu wprowadzając go Pozdrawiam |
Witam !
Rozumiem - tak nawiasem mówiąc pytam bo w szkole zainstalowali WinXp Home i uzyli jakis Ruskich aktywatorów i np podczas zamykania systemu jest napisane Windows Xp Home .... i dalej po rusku ! PS: A jak to jest z ta rejestracją inaczej podobno ulepszacze inne nish rosyjskie trzymaja tylko przez miesiąc i co miesiąc trzeba ich uzywać a rosyjski raz a porzadnie ? Prafda to czy fałsz >?< |
ja mam angielski ulepszacz i działa cały czas :fiu:
|
a tak wogole dlaczego wolicie Home od Pro Corp? toż to Professional tak szpanersko brzmi i w ogóle :DDDD (brakuje jeszcze nalepki PIONEER albo PANASONIC na tylnej szybkie traktora...eee tzn. monitora ;))
pozdrawiam |
Czytałem kiedyś artykuł o przeróbce Win XP na wersję Corporate - nie pamiętam tylko czy odnosiło się to do wersji Home. Trzeba było podmienić kilkanaście plików i gotowe. Poszukam jeszcze tego artykułu, jak znajdę to podeślę.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:55. |