Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Co sądzisz o nowych moderatorach i ich metodach (https://forum.cdrinfo.pl/f5/co-sadzisz-o-nowych-moderatorach-ich-metodach-15281/)

bas 12.01.2003 18:34

Co sądzisz o nowych moderatorach i ich metodach

Jak w temacie, powiecie, że to z żalu, że zamknęli topic i będziecie mieli rację. Do założenia tego topicu natknął mnie mail(bardzo mi się podobał, ale nie nadaje się do zacytowania) jakiego dostałem od jednego z forumowiczów. Drodzy moderatorzy na jakiej podstawie zamknęliście wiadomy topic? Przyjmuję do widomości tylko konkretne argumenty, które znajdą poparcie w regulaminie, jeśli drodzy moderatorzy chcą się posłużyć innymi aktami normatywnymi to prosze o ich cytowanie z podaniem pełnych nazw tych aktów.

mapsajm 12.01.2003 18:47

Re: Co sądzisz o nowych moderatorach i ich metodach

Cytat:

bas napisa***322;(a)
Jak w temacie, powiecie, że to z żalu, że zamknęli topic i będziecie mieli rację. Do założenia tego topicu natknął mnie mail(bardzo mi się podobał, ale nie nadaje się do zacytowania) jakiego dostałem od jednego z forumowiczów. Drodzy moderatorzy na jakiej podstawie zamknęliście wiadomy topic? Przyjmuję do widomości tylko konkretne argumenty, które znajdą poparcie w regulaminie, jeśli drodzy moderatorzy chcą się posłużyć innymi aktami normatywnymi to prosze o ich cytowanie z podaniem pełnych nazw tych aktów.
jeden z tych tematów, to był właśnie NASZ SŁAWNY TEMAT:( :'(

ThanatoS 12.01.2003 19:09

Hmm... Co to ja chciałem powiedzieć. Powiem tak, MY (czyli Sid i Ja) nie mamy uprawnień akurat do działu "CDRInfo na wesoło". Wiec zejdzcie z nas. A że został zamknięty, no cóż i tak bywa. Nie ma co się obrażać.

ThanatoS

bas 12.01.2003 19:14

Cytat:

ThanatoS napisa***322;(a)
Hmm... Co to ja chciałem powiedzieć. Powiem tak, MY (czyli Sid i Ja) nie mamy uprawnień akurat do działu "CDRInfo na wesoło". Wiec zejdzcie z nas. A że został zamknięty, no cóż i tak bywa. Nie ma co się obrażać.

ThanatoS

Chcesz powiedzieć, że Sid nie miał nic wspólnego z zamknięciem topicu?

-Sid-The-Rat=> 12.01.2003 22:11

powiem tak - nie podobal mi sie ten topic - byl radosnym graniem na nosie i pokazywaniem 'my mozemy nabijac' - a po tekstach mapsa do mastera stal sie tez niegrzeczny

ale zamknac go nie moglem - co nie znaczy ze nie mialem na to wielkiej ochoty - ale nie lamal przepisow - poza tym nie chcialem robic syfu i predzej bym go wywalil niz zamykal

pogadaelm z bartezem - topici otwarte

TOMMYx 12.01.2003 22:15

Właśnie miałem zrobić dokładnie taką samą ankietę, ale kolega Bas mnie wyprzedził... :)

PS"" Głos oddany :) 8)

-Sid-The-Rat=> 12.01.2003 22:22

widze nawet jak TOmmyx :)

TOMMYx 12.01.2003 22:46

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
widze nawet jak TOMMYx :)
Hm, przepraszam, ale co masz na myśli? Pytam poważnie. :)

-Sid-The-Rat=> 12.01.2003 22:48

zaglosowals na xxxxxxx ...

bas 12.01.2003 22:49

Cytat:

zaglosowals na xxxxxx...
Permanentna inwigilacja!!!

na prosbe TOMMYxa usuwam jak glosowal

-Sid-The-Rat=> 12.01.2003 22:51

nie - umiem liczyc ...
ciekawe jak mogl zaglosowac hmmm?...

bas 12.01.2003 22:53

Cytat:

nie - umiem liczyc ...
ciekawe jak mogl zaglosowac hmmm?...

A może jakaś zbłąkana dusza tu wparowała i oddała swój głos?

na prosbe TOMMYxa usuwam slady po glosowaniu

-Sid-The-Rat=> 12.01.2003 22:54

hmmm - gdyby nie to ze tommyx powiedzial ze zaglosowal to bym tez tak myslal... ale...

TOMMYx 13.01.2003 01:01

Cytat:

hmmm - gdyby nie to ze tommyx powiedzial ze zaglosowal to bym tez tak myslal... ale...
No przecież zagłosowałem - napisałem to wyżej ;) :)

Majonez 13.01.2003 01:40

sadze ze takie ankiety nie sa wporzadku tym bardziej ze obydwaj zapowiedzieli iz sami poddadza sie ocenie za miesiac ktory jednak nie minal

a sadzic ich nie bedziemy ;) co najwyzej oceniac :D

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:34.