![]() |
Co sądzisz o nowych moderatorach i ich metodach
Jak w temacie, powiecie, że to z żalu, że zamknęli topic i będziecie mieli rację. Do założenia tego topicu natknął mnie mail(bardzo mi się podobał, ale nie nadaje się do zacytowania) jakiego dostałem od jednego z forumowiczów. Drodzy moderatorzy na jakiej podstawie zamknęliście wiadomy topic? Przyjmuję do widomości tylko konkretne argumenty, które znajdą poparcie w regulaminie, jeśli drodzy moderatorzy chcą się posłużyć innymi aktami normatywnymi to prosze o ich cytowanie z podaniem pełnych nazw tych aktów.
|
Re: Co sądzisz o nowych moderatorach i ich metodach
Cytat:
|
Hmm... Co to ja chciałem powiedzieć. Powiem tak, MY (czyli Sid i Ja) nie mamy uprawnień akurat do działu "CDRInfo na wesoło". Wiec zejdzcie z nas. A że został zamknięty, no cóż i tak bywa. Nie ma co się obrażać.
ThanatoS |
Cytat:
|
powiem tak - nie podobal mi sie ten topic - byl radosnym graniem na nosie i pokazywaniem 'my mozemy nabijac' - a po tekstach mapsa do mastera stal sie tez niegrzeczny
ale zamknac go nie moglem - co nie znaczy ze nie mialem na to wielkiej ochoty - ale nie lamal przepisow - poza tym nie chcialem robic syfu i predzej bym go wywalil niz zamykal pogadaelm z bartezem - topici otwarte |
Właśnie miałem zrobić dokładnie taką samą ankietę, ale kolega Bas mnie wyprzedził... :)
PS"" Głos oddany :) 8) |
widze nawet jak TOmmyx :)
|
Cytat:
|
zaglosowals na xxxxxxx ...
|
Cytat:
na prosbe TOMMYxa usuwam jak glosowal |
nie - umiem liczyc ...
ciekawe jak mogl zaglosowac hmmm?... |
Cytat:
na prosbe TOMMYxa usuwam slady po glosowaniu |
hmmm - gdyby nie to ze tommyx powiedzial ze zaglosowal to bym tez tak myslal... ale...
|
Cytat:
|
sadze ze takie ankiety nie sa wporzadku tym bardziej ze obydwaj zapowiedzieli iz sami poddadza sie ocenie za miesiac ktory jednak nie minal
a sadzic ich nie bedziemy ;) co najwyzej oceniac :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:34. |