![]() |
Cytat:
|
:'( No dobra ale co ja mam robić biedny żuczek ???
|
Cytat:
|
a jaki masz sterownik ?
|
Cytat:
to gratuluje. Niestety z tym grami roznie bywa. Ja mam GTS Pro 64MB (DDR), procesor Athlon XP 2000+, plyte Gigabyte 7VRXP i 256 ramu DDR 333, a w GTA3 moge grac tylko w rozdzielczosc 640*480 i wszystkim zmniejszonym do minimum. Wiem, ze z ta gra roznie bywa, ale bez przesady...:( |
Cytat:
ja mam Gf2 MX 32MB (nie zadne 200 czy 400, jeszcze te pierwsze swego rodzaju :chytry: ) a Hitman 2 smiga, az milo sie patrzy, gram w 800x600x32 1024x768 jeszcze nie probowalem. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
ja mam w BIOSie ustawione na 64 :blee: co to niby daje? |
Cytat:
1)To nie jest beta(na innym kompie hula) , beta chodzi sprawdzałem 2)geoforce 2 mx400 32ram 3)Miałem directx 8 potem 8.1 potem 9 i pod każdym z nich nie chodzi 4)128 dla AGP trochę mi ręce opadają :zly: |
a to nie jest czasem wersj abeta ?
jaką masz graficzną ? jakiego directx-a ? w biosie ile masz ramu udostępnionego dla aAGP ? |
problem z DIRECT3D
Mam gierkę ''Hitman 2" u kumpla hula aż miło a u mnie dostałem najpierw komunikat "DIRECT3D: UNABLE TO CREATE DEVICE. TRY CHANGING RESOLUTION OF COLOR DEPTH." Zainstalowałem directx9 i to samo,zainstalowałem sterownik NVIDI 41,09 i otrzymałem komunikat "DIRECT3D:NOT ENOUGH VIDEO MEMORY. TRY CHANGING RESOLUTION OF COLOR DEPTH" Inne gry działają bez najmniejszych problemów. :buu:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:31. |